Primele imagini cu Roxana Dobre în costum de baie la o lună după ce a născut a treia oară!

Publicat: 24/08/2018 | 23:07

La aproximativ o lună după ce a devenit mamă pentru a treia oară, Roxana Dobre, iubita celui supranumit ”Regele manelelor”, a avut o apariție de-a dreptul năucitoare pe litoralul românesc.(Reduceri mari la jocuri PC) Bruneta a întors toate privirile cu formele sale bine definite. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai hot imagini cu celebra mămică.(CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL MILIONAR AL ROXANEI NEMEȘ ȘI-A ”OFICIALIZAT” LA UN ȘPRIȚ DE VARĂ RELAȚIA CU ROCSANA MARCU!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe iubita celebrului Florin Salam pe o renumită plajă din stațiunea fanion a litoralului românesc, Mamaia, acolo unde celebra brunetă a ales să se relaxeze împreună cu fata cea mare pe care o are cu celebrul manelist, Jacqueline Maria.(Oferta speciala playstation

La 31 de ani, Roxana Dobre se poate mândri cu o siluetă de invidiat. La scurt timp după ce a născut a treia oră, bruneta a revenit la forma fizică de odinioră, atunci când făcea furori în celebra revistă Playboy.(NU RATA, AICI: BIANCA, DANS ÎNNEBUNITOR LA LOFT! IMAGINILE CARE APRIND FANTEZIILE MASCULILOR)

Într-un costum de baie negru, dintr-o singură pisă, ce-i scotea în evidență formele bine definite, Roxana Dobre a reușit să atragă privirile tuturor. După ce a schimbat câteva vorbe cu prietenele ce o însoțeau, iubita celebrului manelist a dovedit că este o mama de genială. Bruneta s-a bălîcit în mare alături de fiica sa, Jacqueline Maria.(NU RATA, AICI: DE CE A RENUNȚAT PROTV-UL LA MIHAELA RĂDULESCU)

Roxana Dobre, apariție năucitoare pe plajă

Roxana Dobre a născut un băiețel în urmă cu o lună

În luna iulie, Roxana Dobre, iubita manelistului Florin Salam, a devenit din nou mămică. Aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătoas la o clinică privată din Capitală. Micuțul care a primit numele Simon Ștefan a fost adus pe lume la ora 9:07, a avut 3210 grame și o înălțime de 50 de centrimetri.(NU RATA, AICI: ATENȚIE! IMAGINI NEEDITATE SIMONA TRAȘCĂ! A APĂRUT ÎN COSTUM DE BAIE, IAR REALITATEA ESTE…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...