Ruby tânjește după iubitul lăsat acasă: “Este al doilea bărbat din viața mea. M-a cucerit prin…“

Publicat: 21/01/2020 | 23:44

Ruby și Oxi, fostul ei manager și totodată cel care a ajutat-o să devină celebră, s-au despărțit pe toate planurile. Cei doi au trăit o poveste de dragoste intensă până în 2013, când artista s-a cuplat cu dansatorul ei, iar ulterior au rămas prieteni și au colaborat profesional. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1  DIN ROMÂNIA, a aflat că apele au devenit tulburi chiar și în relația lor profesională, iar cei doi și-au spus „Adio” definitiv. Faimoasa de la „Survivor Romania” și-a pus viața intimă pe tavă și ne-a vorbit, în exclusivitate, și despre iubitul lăsat acasă…

(NU RATA: Ruby a anunțat ce și-a pus în geamantanul cu care a plecat în Republica Dominicană, pentru a participa la Survivor România)

Cristian Oxi Constantin a fost prima iubire a cântăreței Ruby. Cei doi s-au cuplat pe vremea când Ana Claudia Grigore, pe numele ei real, avea doar 17 ani. Ulterior, Ruby și Oxi au fost colegi la o revistă și au colaborat pe mai multe planuri, find și iubiți în particular. Oxi este și cel care a făcut-o vedetă pe Ruby, lucrând la imaginea sa și investind în numele cântăreței, care a devenit ceea ce este astăzi.

„Am preferat să fim discreți”

Ruby și Oxi au format un cuplu vreme de șase ani

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1  DIN ROMÂNIA, a aflat că Oxi și Ruby nu s-au mai înțeles pe plan profesional, deși artista susținea, în 2013, după despărțire, că fostul manager este parte din familia ei pentru totdeauna. „Relația noastră a încetat în urmă cu aproximativ jumătate de an. Am preferat să fim discreți și să nu trecem despărțirea asta prin filtrul presei pentru că ține strict de viețile noastre personale. Nu ne-am despărțit din vina nimănui. Am avut parte împreună de șase ani de relație frumoasă, dar proiectul de care ne ocupăm ne-a acaparat foarte mult și am ales să rămânem nu doar prieteni, ci și familie.

În prezent, fiecare este implicat în câte o relație, dar acesta nu este sub nicio formă motivul pentru care am ales să ne despărțim. Oxi este în continuare managerul meu, iar lucrurile nu se vor schimba din punctul ăsta de vedere sub nicio formă. Datorită lui proiectul Ruby există, iar lucrurile funcționează”, declara Ruby, în 2013, imediat după despărțire, pentru CANCAN.RO.

(Citește și: Dan Cruceru, internat de urgență în același spital în care a ajuns și Ruby în Republica Dominicană! Anunțul făcut de prezentatorul de la Survivor România  )

Deși îl vedea pe managerul Oxi alături de ea pentru totdeauna pe plan profesional, de câteva luni, cei doi nu s-au mai înțeles și au ales să se despartă. Disputele între ei ar fi devenit tot mai dese, însă Ruby și Oxi nu au mai împărtășit nici aceeași viziune asupra proiectului muzical, motiv pentru care și-au spus „Adio” și profesional.

Era îndrăgostită de dansatorul ei din timpul relației

Ruby și actualul ei iubit, Robert

Ruby și dansatorul ei, Robert, actualul iubit, au o relație de șase ani, însă cei doi aveau sentimente unul față de celălalt din timpul legăturii pe care cântăreața o avea cu Oxi, fostul iubit și manager. „Nu aveam voie să am iubiți în adolescență. Primul iubit l-am avut la vârsta de 17 ani. Robert, (n.r. actualul partener de viață), este al doilea bărbat din viața mea. Robert a fost dansatorul meu multă vreme, am fost prieteni mult timp, dar cred că am avut mereu ceva pentru el în adâncul sufletului.

M-a cucerit prin faptul că este copilăros ca și mine. Avem grijă împreună de animăluțe pe care le iubim foarte mult. Avem patru pisici și cinci căței, aproape toate animăluțele sunt adoptate, cu o singură excepție”, a declarat Ruby, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1  DIN ROMÂNIA.

(VEZI ȘI: Ruby a contractat o boală periculoasă în timpul filmărilor de la Survivor România?! Artista a părăsit pe brațe competiția de la Kanal D)

Ruby, una dintre Faimoasele de la „Survivor Romania”, este una dintre vedetele autohtone care nu se sfiește să își expună public atât bucuriile, cât și perioadele mai puțin plăcute prin care a trecut de-a lungul timpului. Iubită și apreciată de milioane de fani, Ruby reușește să se mențină în topurile muzicale din țară, lansând hit după hit, cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și difuzări în playlist-urile radiourilor naționale și internaționale.

Oxi Cristian este unul dintre cei mai buni manageri muzicali din România, în prezent el ocupându-se de Cristi Minculescu și Nicoleta Nucă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...