Acasă » Știri » Ryanair, ”probleme în paradis!” Compania aeriană s-a confruntat cu mai multe incidente în acest an: ”Greață, dureri de cap și de urechi!”

Ryanair, ”probleme în paradis!” Compania aeriană s-a confruntat cu mai multe incidente în acest an: ”Greață, dureri de cap și de urechi!”

De: Cristian Blanuta 15/07/2018 | 16:16
Ryanair, ”probleme în paradis!” Compania aeriană s-a confruntat cu mai multe incidente în acest an: ”Greață, dureri de cap și de urechi!”
Compania aeriană Ryanair s-a confruntat cu mai multe probleme, în acest an

Compania aeriană irlandeză Ryanair a ”decolat” printre celelalte concurente de pe piață, dovadă, numărul mare de zboruri, prețurile OK la bilete, peste un miliard de pasageri anul trecut și aparatele moderne de zbor. Ultima perioadă a fost, însă, cam tulbure.

”Ryanair. Ştii cine suntem. Ştii cu ce ne ocupăm. Ştii că atunci când călătoreşti cu Ryanair vei ajunge acolo unde îţi doreşti mai ieftin, în siguranţă şi fără agitaţie…” Și textul de pe site-ul companiei curge lin, frumos, acaparator!  Doar că, în acest an, mai multe incidente s-au petrecut cu zborurile Ryanair. (CITEȘTE ȘI: Povestea jandarmului care a devenit un fermier de succes)

Panică la bordul unui avion! Este vorba de aeronava companiei Ryanair, care a fost nevoită să aterizeze de urgență la o altă destinație. Nu mai puțin de 30 de pasageri, dintre cei 189, aveau să ajungă apoi la spital! Zborul de la Dublin la Zadar, un oraș din Croația, s-a încheiat prost pentru pasageri, care au ajuns la Frankfurt (Germania). O scădere a presiunii în aeronavă a provocat mari probleme de sănătate călătorilor.

 

Aceștia s-au simțit rău, plângându-se de ”dureri de cap, de urechi şi li s-a făcut greaţă!” A fost dezvăluirea făcută de purtătorul de cuvânt al poliţiei din Frankfurt. Acesta este incidentul petrecut vineri la compania aeriană. Ultimul. Pentru că Ryanair s-a confruntat, în acest an, cu mai multe probleme. (CITEȘTE ȘI: Instanța a elucidat misterul medicamentelor cu care s-ar fi ”drogat” Oana Zăvoranu: Au o doză evidentă de…”)

12 iulie 2018. 30 de zboruri, anulate! Angajații protestează

Așa a sunat vestea din acea zi de iunie: Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, a anulat 30 dintre cele 290 de zboruri din Irlanda! Asta după ce discuţiile cu sindicatele privind îmbunătăţirea condiţiilor de muncă au eșuat. Cele două părți nu au ajuns la nicuun acord. Astfel, 27% din piloţii săi irlandezi au declanşat o mişcare de protest de 24 de ore.

5 iulie 2018.  Grevă la Ryanair! Zboruri anulate

După ce piloții din Irlanda ai companiei au protestat vizavi de condițiile de muncă, personalul Ryanair din Italia, Portugalia, Spania și Belgia a anunțat că va organiza o grevă la finalul lunii iulie. Italienii, pe 25 iulie (24 de ore), spaniolii, portughezii și belgienii, pe 25-26 iulie (48 de ore). (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CE TARIF/ORĂ ARE CLEOPATRA STRATAN! E VORBA DE…)

Sindicatele au anunțat, de asemenea, că vor urma mai multe greve dacă linia aeriană irlandeză nu vine cu rezolvări la problemele ridicate de angajați în privința condițiilor de muncă. Imediat, a fost prezentată conducerii o listă cu cerințele angajaților.

Piloții de la Ryanair au amenințat cu greva
Piloții de la Ryanair au amenințat cu greva

Asociația Piloților Irlandezi era nemulțumită de faptul că oficialii Ryanair nu iau în serios cererile piloților și nu vin cu soluții concrete. Progresul în ceea ce privește măririle salariale și îmbunătățirea condițiilor de muncă este aproape inexistent.

Conform unui comunicat Ryanair, peste 210.000 de pasageri au avut zborurile anulate din cauza grevelor personalului aerian în luna iunie. Peste 2.100 de zboruri au fost anulate sau au avut de suferit din cauza lipsei de personal, comparativ cu 41 de zboruri anul trecut, în luna iunie. (CITEȘTE ȘI: UN TRANSSEXUAL CELEBRU RUPE TĂCEREA: ”M-A DUS ÎN ANGLIA SĂ MĂ PROSTITUEZE…” POVESTEA ARE LEGĂTURĂ CU FLORIN SALAM!)

25 iunie 2018. Un avion Ryanair a ratat decolarea de pe Otopeni

Incident aviatic pe 25 iunie, chiar pe Aeroportul Henri Coandă, de la Otopeni. Un avion Ryanair București – Berlin a ratat decolarea. Aparatul de zbor a rămas la sol, din cauza unor probleme tehnice. (CITEȘTE ȘI: AU FOST AMENDAȚI PENTRU SEX ÎN MAȘINĂ, DAR AU CÂȘTIGAT PROCESUL CU POLIȚIA LOCALĂ… MOTIVUL E FABULOS!)

9 aprilie 2018. Zeci de români, blocați pe aeroport la Roma

După ce câteva zeci de pasageri români au rămas blocați pe aeroportul din Roma, ajungând apoi la București cu alte curse aeriene, compania Ryanair a dat un comunicat. „Acest zbor de la Ciampino-Roma spre București a fost anulat din cauza grevei controlorilor de trafic aerian din Franța. Toți clienții afectați au fost informați prin SMS și email despre grevă și au primit alternative de zbor.

Pasageri români, blocați pe aeroportul din Roma
Pasageri români, blocați pe aeroportul din Roma

Ne cerem sincer scuze pentru anularea zborului cauzat de greva controlorilor de trafic aerian din Franța și îi încurajăm pe toți clienții să semneze petiția A4E pentru păstrarea cerului Europei liber – http://www.keepeuropesskiesopen.com”, a fost comunicatul Ryanair, transmis Digi24.

Zeci de români rămăseseră blocaţi pe Aeroportul Ciampino din Roma, în prima zi de Paşte, după ce cursa Ryanair, care trebuia să îi aducă acasă, a fost anulată. Oamenii au spus, la momentul respectiv, că au fost reprogramaţi pentru curse de miercuri, joi sau vineri, însă compania s-a oferit să le achite doar o noapte de cazare, iar mulţi au fost revoltaţi pentru că nu-și permiteau să stea la Roma mai multe nopți. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI PLĂTEAU VEDETELE PENTRU COCAINĂ ȘI CANNABIS. RĂZVAN CIOBANU, ORESTE, MARIAN IONESCU ȘI RALUCA BĂDULESCU, AUDIAȚI)

9 februarie 2018. Avion Ryanair, revenit pe pistă imediat după decolare

Un avion al companiei Ryanair revenea pe pista de la Otopeni la scurt timp după decolare, din cauza unor probleme tehnice. Compania avea să trimită un comunicat în care erau oferite explicațiile incidentului. “Acest zbor din București către Dublin a revenit pe Aeroportul București la scurt timp după decolare, din cauza unei probleme tehnice. Clienții au rămas la bord, timp în care tehnicienii Ryanair au inspectat aeronava, aceasta fiind autorizată pentru zbor. Zborul către Dublin a fost operat cu o întârziere de 1 oră și 36 de minute. Ryanair își prezintă scuze sincere tuturor clienților afectați de această întârziere.”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...