S-a aflat! Cine a câştigat Puterea Dragostei, sezonul 2. Surpriză de proporţii

Autor: L.N.
Publicat: 22/05/2020 | 07:58
S-a aflat! Cine a câştigat Puterea Dragostei, sezonul 2. Surpriză de proporţii

Fosta concurenttă de la Puterea Dragostei, Mary,  a mărturisit cine vor fi câștigătorii celui de-al doilea sezon.  Aceasta este sigură pe opțiunea ei.

”Ella și Livian vor fi câștigătorii. Așa cred eu, așa simt. Sunt cei mai iubiți de public și merită”, a spus Mary.

În același timp, Ella și Livian sunt cei care au obținut până acum cele mai multe premii săptămânale, semn că într-adevăr sunt în preferințele telespectatorilor.

CITEȘTE ȘI: Dorian Popa, implicat într-un accident pe DN 1. Primele declarații după impact: “Când am schimbat banda…”

Mary și-a găsit alesul în competiție

Mary a intrat în emisiunea Puterea dragostei în primul sezon, a rămas și în cel de-al doilea, însă a plecat după ce și-a găsit perechea. Ea l-a cunsocut în emisiune pe Robert, băiatul de care s-a îndrăgostit și cu care formează și acum un cuplu. Cei doi s-au logodit de Revelion și vor ca la anul să se căsătorească.

CITEȘTE ȘI: Olga Verbițchi, surprinsă la mormântul lui Cătălin Caragea, concurentul de la Românii au Talent care s-a sinucis. Avem mesajul controversat și imaginile sfâșietoare pe care vedeta le-a șters

Deși ea a format un cuplu cu un băiat pe care l-a cunoscut la Puterea Dragostei, crede că este greu ca o relație formată în show să reziste și după aceea. Dintre cuplurile care sunt acum în emisiune, singurul care crede că va rezista ”testului realității” este cel format de Andreea Pirui și Marius. Și asta pentru că Andreea Pirui i se pare că este mult mai matură decât restul fetelor din casă.

Câștigătorii primului sezon Puterea Dragostei

În vara lui 2019, în finala Puterea Dragostei sezonul 1, Bogdan Mocanu și Bianca au fost desemnați câștigătorii show-ului. Fiecare a primit câte 10.000 de euro.

Atât Bianca, cât și Bogdan Mocanu au rămas și în sezonul doi de la Puterea Dragostei. Dacă Bogdan Mocanu a ales să părăsească emisiunea după ce a format un cuplu cu Andra, Bianca se află și acum în casa Puterea Dragostei, unde a avut o relație cu Livian, de care s-a despărțit de curând.

Citește și...