S-a aprins scandalul. Petrică Mîțu Stoian a copiat una dintre melodiile lui Nicolae Guță! Cum sună piesa populară cu versuri scrise pentru o manea | VIDEO

Publicat: 11/09/2020 | 15:04

S-a aprins scandalul între fanii lui Petrică Mîțu Stoian și ai lui Nicolae Guță. Unii dintre ei îl acuză pe celebrul cântăreț de muzică populară că a copiat una dintre melodiile manelistului. În clipul de mai jps, puteți asculta cum sună piesa populară cu versuri scrise pentru o manea, așa cum susțin unii dintre internauți.

Vezi și: Ce mașină conduce Petrică Mâțu Stoian când merge la nunți și botezuri și nu numai. Costă peste 100.000 de euro. FOTO

Petrică Mîțu Stoian, acuzat că a copiat una dintre melodiile lui Nicolae Guță

În vârstă de 59 de ani, Petrică Mîțu Stoian  este acuzat de unii dintre fanii lui Nicolae Guță că i-ar fi copiat una dintre manele, respectiv “Unde s-au dus anii mei”, atunci când a făcut piesa “Am strâns bani și-am fost fălos”, relatează jurnaliștii de la starpopular.ro.

“Parcă era o manea tot așa… Guță”, “Cântecul popular românesc are aceeași vârstă cu acest neam. Prin cântec, acest neam și-a cântat trăirile, realizările și necazurile de-a lungul istoriei! Să ne aducă în discuție o cântare țigănească cu origine din Turcia, după părerea mea, este chiar jignitor pentru mândria acestui neam cu origine de la marele Burebista”, “Tot binele din lume, Dumnezeu să-l țină o sură de ani, voce de aur (n.r.: se referă la Petrică Mîțu Stoian)! Îmi place, îl ascult cu plăcere, îmi ajunge la suflet și, da, fugim după bani, la viață nu ne gândim, din păcate. Banii și anii se duc” sunt trei dintre comentariile strânse de piesa îndrăgitului artist de muzică populară care este urcată pe canalul său oficial de YouTube.

Potrivit publicației Star Popular, melodia lui Petrică Mîțu Stoian a fost inclusă și pe albumul “Hai, cănuța sus!”, lansat în 2014 de casa de discuri Big Man, aceeași cu care manelistul Nicolae Guță colaborează în prezent. Deși există unele asemănări între cele două piese, Regele Manelor nu l-a acuzat niciodată pe solistul din Mehedinți de plagiat.

Nu rata:Râzi cu lacrimi! Cum a ajuns Nicolae Guță să se autoironizeze, în fața tuturor: “Omul care face duș se numește…”

Citește și: Petrică Mâțu Stoian a ajuns la închisoare! Ce ilegalitate a comis cântărețul de muzică populară: “Nu aveam fereastră, nimic”