S-a întors fița din anii trecuți… A comandat un cărucior de hypermarket plin ochi cu sticle de vin!

Publicat: 01/05/2018 | 10:19

Doamnelor și domnilor, după roabă și coșciug… moda căruciorului revine în cluburile de fițe din Mamaia! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Mai nou, în cele mai exclusiviste localuri de pe litoral, licorile lui Bachus se aduc la mese într-un… cărucior de hypermarket. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a fost pe fază și nu mică ne-a fost mirarea când am constatat noile tendințe printre milionari! (CITEȘTE ȘI:”REGINA ȘAMPANIILOR” S-A ”SPART” ASEARĂ LA MAMAIA… A COSTAT 100.000 €!)

Milionarii României, dar și din lumea întreagă, vin, an de an, să petreacă 1 Mai pe litoralul românesc, în stațiunea deja celebră: Mamaia. Tot ei sunt cei care au dus fițele la un alt nivel! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Pe lângă ținutele scumpe și extravagante, petrecăreții vin cu cel mai important accesoriu: buzunarele doldora de bani.

Un accesoriu care le asigură masa în cel mai fițos club, cazarea în cel mai luxos hotel și… șampania de mii de euro sau vinuri de colecție!  (CITEȘTE ȘI: SPECTACOL LA NUBA. ”REGELE INTERNETULUI” A LUAT…UN COŞCIUG DOLDORA DE ŞAMPANII!)

Roaba și coșciugul sunt de domeniul trecutului

Altfel bei șampania, altfel ții paharul în mână, când știi că numai prețul ei face urechile unui muritor obișnuit să vâjâie. Unde mai pui că, atunci când vine băutura la masă, păi, vine într-un mare stil: într-un cărucior de hypermarket!

Un lucru e cert! Apun vremurile în care sticlele de șampanie de mii de euro erau aduse la masa magnaților în roabă sau coșciug. Moda căruciorului, pe nedrept abandonată, acum câțiva ani, revine în forță!

Șampanie și vin, aduse în cărucior de supermarket la Loft

Șampanii la care „pământenii” nici nu visează

La megaparty-ul de 1 Mai din acest an, unui milionar i s-a adus la masă, în LOFT, un cărucior de supermarket, plin ochi cu sticle de licoare „magică”, gheață și artificii! Alături de prietenii săi, cumpărătorul ineditului coș s-a pus pe degustat băuturile până târziu, în noapte. Asta… în timp ce alții se uitau ca la urs! (CITEȘTE ȘI: OSPĂTARII AU CĂRAT CU ROABA ZECI DE ȘAMPANII SCUMPE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

 

Citește și...