(P) Mergi la piata cu un simplu click! S-a lansat marketplace-ul produsedingospodarie.ro, locul unde produsele bio si-au dat intalnire

Publicat: 11/06/2018 | 16:00

Nu-i asa ca e fix ceea ce iti doreai? Orasenii care tanjesc dupa gustul autentic traditional al legumelor, fructelor sau produselor alimentare realizate de tarani, in gospodariile lor, au acum la dispozitie cel mai usor mod de a le achizitiona. Platforma produsedingospodarie.ro ii invita pe oraseni sa cumpere produse proaspete, made in Romania.

Fie ca e vorba de legume sau fructe din gradini si livezi, produse gatite dupa o reteta traditionala romaneasca sau doar oua proaspete, fara chimicale, market-ul iti pune la dispozitie o gama variata de produse. Toate sunt cu certificat, bio si accesibile oricarui buzunar. Producatorii din toata Romania s-au adunat pe platforma online care este primul Mall Taranesc din tara.

S-a lansat marketplace-ul produsedingospodarie.ro

Initiatorul platformei este Coltuc Marius Vicentiu: “Puteti sa renuntati la a vizita un mall sambata si sa puneti copiii in masina (…) va garantez ca veti gasi si paine si oua si zarzavaturi si carne, orice doriti pentru cosul saptamanal.”

Dar asta nu e tot! Daca esti producator si vrei sa iti vinzi marfa cu foarte putin efort, produsedingospodarie.ro este locul potrivit pentru tine! Te poti inscrie in cativa pasi si prezenta toate produsele pe care le cultivi in gradina ta.

Ce oferim concret meșteșugarilor și țăranilor autentici:

  • un shop online unde să-și poată prezenta produsele. Dacă nu au cunoștințele necesare, le vom asigura asistență tehnică.Puteti vinde direct prin „Taraba virtuala” sau prin magazinul online de pe site
  • invitații la târgurile pe care vrem să le organizăm începând cu anul următor (anul 2019)
  • toate facilitățile expuse mai sus, fără vreun cost din partea meșteșugarului
  • clientii pot cumpara de la paine de casa, dulceturi, legume si fructe proaspete, pana la costume populare si cadouri cu motive pascale.

Pentru a intra în familia noastră, fie că ești țăran sau orășean, va trebui să iti faci un cont gratuit pe www.produsedingospodarie.ro Puteti instala si aplicatia „produsedingospodarie” pentru Android sau iOS.

Împreună suntem mai puternici! Bine ai venit în marea familie „produsedingospodarie.ro”!

Citește și...