S-au găsit afișele A4 prin care Gheorghe Dincă racola victime: „Doresc să cunosc o fată serioasă să locuiască la mine și să ne…” Continuarea întrece orice imaginație

Autor: I.D.
Publicat: 25/10/2019 | 10:09
S-au găsit afișele A4 prin care Gheorghe Dincă racola victime: „Doresc să cunosc o fată serioasă să locuiască la mine și să ne…” Continuarea întrece orice imaginație

Anchetatorii au percheziționat locuința lui Gheorghe Dincă și au rămas stupefiați atunci când au văzut în ce haos putea să trăiască ”Monstrul din Caracal”. O dezordine de nedescris, mizerie, obiecte aruncate claie peste grămadă. Un tablou îngrozitor al unei locații unde – conform celor declarate de Dincă – Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost sechestrate și ucise.

În timpul percheziției minuțioase, anchetatorii au avut surpriza de a descoperi afișe în format A4, iar acesta conțineau un anunț conceput de Gheorghe Dincă. În anunțul respectic, criminalul… racola eventuale victime. Afișele erau distribuite chiar de el în localitate și în împrejurimi. Anunțul este redactat în așa fel încât Dincă pare doar un pensionar nevinovat care nu dorește să rămână singur până la sfârșitul zilelor sale și își caută ”jumătatea”. Dar există și precizări… importante. Eventualele doritoare trebuiau să fie ”serioase și fără obligații”, gospodine și… predispuse la călătorii ”prin țară”.

”Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, serioasă și fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutăm la munte. Sunt pensionat de curând și doresc să-mi petrec restul vieții lângă o doamnă gospodină. Dețin autoturism și mi-ar place să călătorim prin țară. Locuiesc la casă în Caracal”, scria Gheorghe Dincă în respectivul anunț.

Anunțul pe care Gheorghe Dincă îl distribuia în Caracal și în împrejurimile localității

DIICOT a cerut SUA sprijinul FBI pentru analizele privind ADN-ul Luizei Melencu

Surse judiciare au precizat, pentru mediafax.ro, că procurorii DIICOT au solicitat autorităţilor din SUA sprijinul specialiştilor FBI în realizarea analizelor ADN în privinţa Luizei. Cererea procurorilor a fost transmisă într-un timp foarte scurt de Ministerul Justiţiei. Procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele.
Principalul suspect al crimelor din Caracal a susţinut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.
Citește și...