Să vezi și să nu crezi! Vulpița și Viorel de la Acces Direct, prima piesă împreună, sub „aripa” lui Rafaelo. Cum se numește melodia care va rupe toate topurile

Publicat: 22/05/2020 | 18:18

Vulpița și Viorel de la Acces Direct nu au de gând să-l lase pe Jador prea mult timp pe locul 1 în trendingul de pe Youtube, așa că au pus la cale un plan bun pentru a reveni în top. 

Atunci când te obișnuiești cu celebritatea este greu să accepți faptul că uneori poți să fii depășit. Soții Stegaru de la Acces Direct îi declară război lui Jador, iar după ce manelistul a ajuns locul 1 în trending alături de Alex Velea, cu melodia „Arde-mă, baby”, Vulpița și Viorel revin pe piața muzicală și mai dau o lovitură. Și dacă până acum și-au declarat război unul celuilalt, acum se pare că cei doi soți din Blăgești și-au unit forțele și, sub aripa lui Rafaelo, lansează prima lor piesă împreună!

Rafaelo și-a pus în gând să-i facă și mai vedete decât sunt pe Vulpița și pe Viorel și îi cam iese de minune. Tânărul artist tocmai a lansat promo-ul celei mai recente piese pe care urmează să o scoată pe piața muzicală alături de Vulpița, dar și alături de Viorel!

CITEȘTE ȘI – CUM A FOST SURPRINSĂ VULPIŢA ÎNTR-UN SUPERMARKET DIN BUCUREŞTI! CU HAINĂ DE BLANĂ LA 30 DE GRADE ŞI… OAMENII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE

Rafaelo, Vulpița și Viorel, trio-ul de senzație al Youtube-ului

Melodia pe care urmează să o lanseze Rafaelo, împreună cu Vulpița și Viorel de la Acces Direct se numește „Om bogat sau om sărac”, iar videoclipul pare a fi extrem de emoționant.

NU RATA – VULPIŢA, LOVITURĂ DEVASTATOARE! NIMENI NU SE AŞTEPTA SĂ SE ÎNTÂMPLE CHIAR ASTA CU VEDETA DE LA ACCES DIRECT

În videoclip, Rafaelo îi ajută financiar pe Viorel și pe Vulpița, pentru ca cei doi soți din Blăgești să-i poată oferi micuței Maria un trai mai bun și cu mai puține griji.

Chiar dacă este criticat pentru faptul că se afișează în compania Vulpiței și a lui Viorel, Rafaelo vorbește extrem de frumos despre cei doi și nu dă curs răutăților care au izbucnit în mediul online, încă de la colaborarea acestuia cu Vulpița.

Citește și...