Sânziana Buruiană a dezvăluit sexul bebelușului într-un mod emoționant! Detaliul intim de la care nu poți să îți iei privirea

Publicat: 27/05/2020 | 20:00

Veste splendidă pentru apropiații și fanii cuplului Sânziana Buruiană – Nicolae Zuluf! Viitoarea mămică a dezvăluit sexul bebelușului într-un mod emoționant, iar numărul mesajelor pozitive au copleșit-o… a avut lacrimi în ochi de bucurie. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei poze de album în care apare un detali intim de la care nu poți să îți iei privirea indiferent că ești o reprezentantă a sexului frumos sau dimpotrivă, un reprezentant al sexului tare.

Citește și: Sânziana Buruiană trăiește din nou miracolul sarcinii. “M-am gândit că Dumnezeu poate îmi trimite înapoi pe…”

Sânziana Buruiană a dezvăluit sexul bebelușului într-un mod emoționant

Sânziana Buruiană și soțul ei, Nicolae Zuluf, au aflat de curând că vor deveni din nou părinți de fetiță. Iar în această-după amiază, vedeta a împărtășit public vestea extraordinară. Ea a publicat pe contul fiicei sale, Izabela, o fotografie de pus în ramă, fără nicio descriere însă. Și asta pentru că, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos, viitoara mămică din showbizul românesc ține în mână un balon special cu un cuvânt în limba engleză, respectiv “girl”, care înseamnă “fată”.

Fotografia a fost realizată în timp ce Izabela sărută cu multă dragoste pântecele în care crește surioara ei mai mică. Atât Sânziana Buruiană, cât și prințesa ei sunt îmbrăcate în capoate mov… iar fosta asistentă are un decolteu generos, care a atras toate privirile.

Sânziana Buruiană a dezvăluit azi sexul celui de-al doilea copil pe care îl va aduce pe lume anul acesta © Instagram
Sânziana Buruiană a dezvăluit azi sexul celui de-al doilea copil pe care îl va aduce pe lume anul acesta © Instagram

Nu rata: TOP 20 – Cele mai rușinoase gafe vestimentare ale vedetelor la plajă. Daniela Crudu, de exemplu, a rămas cu sutienul în mână și e doar pe locul doi. Andreea Bălan și Sânziana Buruiană ocupă poziții privilegiate! Să vezi cine e pe primul loc, imaginile sunt fabuloase

Sânziana Buruiană, despre numele celei de-a doua fetițe

“(…).Noi ne-am gândit foarte mult, am zis să fie în memoria tatălui meu și să-l cheme Viorel, iar dacă este fată, să fie al bunicii mele: Ana Olga. Unul dintre nume am zis să i-l dedic ei, mai ales că se va naște în luna în care s-a născut ea. O să mă mai documentez. Numele meu preferat a fost mereu Isabela”, a mărturisit Sânziana Buruiană în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Fosta asistentă TV a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară cu soțul ei, Nicolae Zuluf, în urmă cu cinci zile.

Fiica Sânzianei Buruiană, model de top și a făcut numeroase ședințe foto în România și peste hotare

La doar 4 ani, Izabela Ioana Ștefania Zuluf este cunoscută în lumea modelling-ului și a participat la foarte multe concursuri de frumusețe. În plus, ea a pozat de mai multe ori în fața unor fotografi profesioniști, iar părinții săi celebri o susțin în această pasiune.

View this post on Instagram

Soon @brandmodelmagazine 💛💛💛@mmmilano.agency @official_chonabacaoco

A post shared by Izabela zuluf (@zuluf_izabela_ioana_stefania) on

Descoperă și: Sânziana Buruiană iese la atac și le răspunde celor care au criticat-o că încă își alăptează fetița: “Vreau să intru în Cartea Recordurilor. Ea, dintre toți copiii de la grădiniță, nu…”