Sânziana Buruiană este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vedeta a mărturisit că vestea a speriat-o: ”Lecția răbdării am învățat-o la prima sarcină și-mi vine firesc să o aplic acum!”

Autor: L.N.
Publicat: 22/05/2020 | 10:24

Fericire deplină în familia Zuluf-Buruiană. Fosta asistentă TV, Sânziana, este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vedeta a recunoscut că vestea a speriat-o la început.

Sexoasa blondină a dat vestea cea mare a întregirii familiei sale pe contul personal de socializare. Sânziana Buruiană este pregătită pentru un al doilea copil. Cel mai mult a bucurat-o faptul că îi poate oferi un frățior sau o surioară Izabelei.

„Un suflețel mic a vrut să vină la noi cand nu ne asteptam, să o facă pe Iza cea mai fericită surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți. Știu exact ce va urma, cunosc greul cu care vine la pachet noua noastră viață, cunosc și împlinirea dincolo de cuvinte, le-am trăit la cote maxime și sunt pregătită să le iau de la capat.”, a spus Sânziana.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăguşanu, gest incredibil după despărţirea de Alex Bodi. Din ce vrea să facă bani acum! Deja a scos la vânzare pe Internet

Deși este o mămică model, foarte grijulie și dedicată familiei, Sânziana a avut o teamă când a aflat că este însărcinată. Aceasta nu s-a bucurat din prima la aflarea veștii.

CITEȘTE ȘI: Vulpiţa, lovitură devastatoare! Nimeni nu se aştepta să se întâmple chiar asta cu vedeta de la Acces Direct

”Poate nu din start, recunosc. Dar mai mult mi-e drag, mi-e liniște, mi-e sufletul deschis. Nu ma grăbesc deloc, îmi place perioada asta, o ador! Mă simt iubită, protejată, plină de speranță și mai ales de răbdare… Lecția răbdării am învățat-o la prima sarcină și-mi vine firesc să o aplic acum!”, a încheiat aceasta.

Citește și...