Sânziana Buruiană a vorbit despre vârsta la care și-a început viața sexuală: “Este un subiect….“

Publicat: 01/07/2020 | 17:58

La 36 de ani, Sânziana Buruiană a vorbit despre prima experiență sexuală din viața ei. Fosta asistentă TV trăiește în prezent o perioadă foarte specială din viața ei: este însărcinată cu al doilea copil pe care îl are cu soțul său, Nicolae Zuluf. Blondina și fostul fotbalist au o fetiță pe care o cheamă Izabela, în vârstă de patru anișori.

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Sânziana Buruiană, în cea de-a doua sarcină: “Am avut o lună…”

Sânziana Buruiană a vorbit despre vârsta la care și-a început viața sexuală

Sânziana Buruiană este în al doilea trimestru de sarcină și, recent, și-a provocat fanii pe Instagram Stories la discuții, curiozități pe care aceștia le au despre ea. Printre întrebările la care nu se aștepta să le primească atât de repede se numără una despre viața intimă. O ea sau un el i-a scris următorul mesaj: “La ce vârstă ai făcut dragoste prima oară?”.

Viitoarea mămică a fost surprinsă de întrebarea primită și, pentru că nu își dorește ca acest lucru să se afle despre ea, a evitat diplomat să ofere detalii despre prima partidă de amor din viața sa. “Este un subiect de natură confidențială, dar viața sexuală o începi la ce vârstă te simți tu pregătită atât fizic, cât și psihic”, a răspuns Sânziana Buruiană, care i-a oferit și o îmbrățișare virtuală.

Nu rata: Sânziana Buruiană a dezvăluit sexul bebelușului într-un mod emoționant! Detaliul intim de la care nu poți să îți iei privirea

Sânziana Buruiană, despre existența virusului SARS-CoV-2

În unele state ale lumii, printre care și România, există persoane care nu cred în existența virusului SARS-CoV-2 și își pun viața în pericol, dar și pe a celor din jurul lor prin nerespectarea indicațiilor oferite de autorități. Iar această îndoială asupra bolii rare din China o are se pare și unul dintre fanii Sânzianei Buruiană. Ea a fost întrebată dacă crede în existența noului coronavirus, iar răspusul foste asistente TV este: “Sigur că da, toți ar trebui să credem. S-a dovedit de multe ori că acest virus există și poate fi fatal. Important este să fim precauți și să ne protejăm pentru că în joc e sănătatea noastră și a semenilor noștri”, după cum puteți observa și în galeria foto a articolului.

Descoperă și: Cum evoluează noul coronavirus în funcție de vârstă! Simptomele unui copil infectat cu boala mortală apărută în China

Spre finalul sesiunii de discuții cu fanii, vedeta a mărturisit: “Fetița mea are patru ani. Îmi plac copiii mult, prin urmare, următorul copilaș este pe drum. (…). Am vrut să am o perioadă de «intimidate» alături de familia mea 🙂 Dar, când sunt invitată la diverse emisiuni, onorez cu plăcere invitația”.

Află și: Sânziana Buruiană trăiește din nou miracolul sarcinii: M-am gândit că Dumnezeu poate îmi trimite înapoi pe…”