Sânziana Buruiană, mamă pentru a doua oară! Cum a aflat vedeta că este însărcinată

Autor:
Publicat: 26/05/2020 | 10:30

Sânziana Buruiană a făcut marele anunț. Vedeta este însărcinată pentru a doua oară și este cât se poate de fericită. Familia ei se mărește cu încă un membru iar acest lucru este minunat pentru fosta asistentă tv.

În cadrul unei emisiuni tv, Sânziana a povesti cum a aflat marea veste. Aceasta a început să nu se simtă prea bine după ce a consumat un anumit ceai de slăbit. Deși starea sa se agrava, epidemia de coronavirus a făcut-o pe vedetă să nu meargă din prima la un control, însă cum stările de rău au persistat, nu a avut ce face și a trebuit să ajungă neapărat în fața unui medic.

Nebănuind că este însărcinată, Sânziana a pus starea de rău pe seama faptul că alăptează. Deși fetița ei are patru ani, vedeta a continuat alăptatul până la aceasta vârstă. Însă medicul a făcut lumină în acest caz, se pare că stările de rău proveneau de la faptul că fosta asistentă tv este însărcinată pentru a doua oară.  (CITEȘTE ȘI: ȚARA ARDE, IAR BABA SE PIAPTĂNĂ! ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS, SÂNZIANA BURUIANĂ ȘI-A SCHIMBAT LOOK-UL)

 „Încercăm să renunțăm la alăptat. Cred că aici o să fie o bătălie, indiferent de cât zic eu că nu e geloasă”, a mărturisit vedeta, potrivit Wowbiz.

Ce nume a ales pentru al doilea copil

Deși sarcina este la început, Sânziana s-a gândit deja ce nume o să poarte cel mic. Vedeta a pregătit mai multe variante, toate cu o semnificați aparte. (VEZI ȘI: MOTIVUL ABSOLUT ABERANT PENTRU CARE SÂNZIANA BURUIANĂ ÎȘI ALĂPTEAZĂ FETIȚA ȘI ACUM, LA 4 ANI: „VREAU SĂ..”)

 „Noi ne-am gândit foarte mult, am zis să fie în memoria tatălui meu și să-l cheme Viorel, iar dacă este fată, să fie al bunicii mele: Ana Olga.

Unul dintre nume am zis să i-l dedic ei, mai ales că se va naște în luna în care s-a născut ea. O să mă mai documentez. Numele meu preferat a fost mereu Isabela”, a mărturisit Sânziana Buruiană în cadrul emisiunii de la Kanal D.