Sânziana Buruiană s-a tuns scurt. Cât de bine o prinde pe vedetă schimbarea de look radicală

Publicat: 09/11/2018 | 11:05

După ani buni, Sânziana Buruiană a renunțat la cosițele sale și și-a schimbat radical look-ul. Voluptoasa vedetă a publicat imagini cu noua tunsoare, iar fanii au înroșit butonul de like, mulți dintre ei felicitând-o pentru alegerea făcută.

Citește și: Sânziana Buruiană sare la gâtul celor care și-au costumat copiii, de Halloween: “Nu le puneți mască de demon!”

Sânziana Buruiană și-a făcut o programare la salonul preferat, unde s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist talentat. După câteva minute bune, timp în care a fost tunsă scurt și vopsită, vedeta și-a văzut în oglindă noua înfățișare. Ea are un bob scurt, breton în trepte și părul colorat cu vopsea gri.

Mulțumită de rezultat, ea și-a făcut două poze, pe care le-a postat pe Internet, iar în dreptul lor a pus descrierea: “O culoare deosebită şi o tunsoare pe măsură”.

Vai, ce te schimbă şi culoarea, dar mai ales stilul tunsorii 😍😍💙💙”, “Wow, ce schimbare, îți stă super bine😚😚😚”, “ Draga mea, îți stă superb! Ești o frumoasă! Te avantajează această tunsoare maxim! 🤗🤗🤗😘😘😍😍 sunt trei dintre comentariile lăsate de susținătorii vedetei.

Citește și: Sânziana Buruiană, nedespărțită de fetița ei: “Am adus-o cu mine și la Nea Mărin, încă o alăptez”

Sânziana Buruiană este căsătorită cu fotbalistul Nicolae Zuluf, căruia i-a dăruit un copil.

Nicolae Zuluf și Sânziana Buruiană, alături de fiica lor, Izabela. Sursa foto: Facebook

Sânziana Buruiană s-a măritat cu fotbalistul Nicolae Zuluf în urmă cu aproape trei ani

Sânziana Buruiană s-a căsătorit cu Nicolae Zuluf pe 3 octombrie 2015. Vedeta şi soţul ei au împreună o fetiţă, pe nume Izabela Ştefania Ioana. Micuţa a venit pe lume pe 7 ianuarie 2016, în urma unei operaţii de cezariană, la un spital de stat.

Citește și...