Sărbătoare mare în familia Andei Adam! Fratele artistei se însoară astăzi

Publicat: 18/04/2019 | 17:26

Sărbătoare mare în familia Andei Adam! Fratele artistei s-a însurat astăzi, iar Anda i-a transmis un mesaj emoționant.

Mare sărbătoare, mare în familia Andei Adam! Fratele artistei s-a însurat astăzi cu Melanie, o tânără pe care a cerut-o de soție anul trecut. Cererea în căsătorie a avut loc în New York, într-o vacanță în care cei doi au fost împreună. Bineînțeles, Anda Adam este extrem de fericită pentru fratele său, a fost nelipsită de la marele eveniment care a avut loc în Australia și i-a transmis acestuia un mesaj emoționant. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM, SURPRINSĂ NEMACHIATĂ. CÂT DE DIFERIT ARATĂ CÂNTĂREAȚA FĂRĂ STROP DE MAKE-UP)

„Astăzi este nunta fratelui meu, Vlad. Vreau doar să îi urez „casă de piatră” și multă iubire!”, a scris Anda Adam pe contul său de Facebook.

Anda Adam, alături de fratele ei

Anda Adam e căsătorită cu afaceristul Sorin Andrei Nicolescu

Anda Adam s-a născut pe 27 aprilie 1980 în București. Cântăreaţa şi soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Fiica lor, Evelin, a venit pe lume pe 30 noiembrie 2015. Cei doi s-au cunoscut la malul mării, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Sorin Andrei Nicolescu a cerut-o de soție pe artistă după doar o lună de relaţie. Nunta lor a fost ca-n povești, pe malul lacului Snagov, în vara lui 2015. (VEZI ȘI: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ: ANDA ADAM, ÎNSĂRCINATĂ DIN NOU?! IMAGINI DE PAPARAZZI REALIZATE IERI)

 

Citește și...