Sărbătoare mare în familia lui Betty Salam: ”Să ne trăiești 1000 de ani…”

Publicat: 27/12/2018 | 20:54

Mare sărbătoare, mare în familia lui Betty Salam! Astăzi a fost ziua de nume a băiețelului ei și toată familia a petrecut. 

Betty Salam și-a sărbătorit minunea de băiețel, cu ocazia Sfântului Ștefan. Micuțul a primit la naștere numele de Matthias Ștefan, iar astăzi părinții lui au petrecut alături de familie și apropiați în cintea băiețelului lor. Betty Stoian și Cătălin Vișănescu s-au fotografiat împreună cu fiul lor, în jurul bradului de Crăciun și au transmis și un mesaj emoționant. (CITEȘTE ȘI: BETTY SALAM SE PREGĂTEȘTE DE BOTEZUL BĂIEȚELULUI EI! ”DACĂ MI SE ÎNTÂMPLĂ CEVA…”)

Betty, Cătălin și băiețelul lor lângă bradul de Crăciun

„La mulți ani, Ștefan! Să ne trăiești cu numele 1000 de ani iubitul nostru drag și mic! Te iubește mami și tati enorm!❤️😍👶🏻”, a scris Cătălin Vișănescu pe Instagram.

Matthias Ștefan va fi creștinat pe 9 martie 2019

Betty Salam își va creștina băiețelul pe 9 martie și pregătește un botez mai ceva ca o nuntă! La marele eveniment vor fi prezente 250 de persoane.

Betty Salam programase botezul băiețelului ei în ianuarie 2019, însă din cauza faptului că tatăl ei, Florin Salam, și a nașilor care vor fi plecați în America, creștinarea micuțului va fi în martie. Indiferent că ea a ales să amâne botezul fiului ei, nu o afectează deloc. Va avea 250 de invitați la petrecere și cel mai important pentru ea este ca lumea să se simtă bine alături de familia ei. (CITEȘTE ȘI: BETTY SALAM, DECLARAȚIE DUREROASĂ ÎN DIRECT, DESPRE MAMA SA: ”MĂ ROG LA EA!”)

„Am schimbat data de 3 ori cred. Trebuia să îl facem… de trei ori am mutat data. A rămas pe 9 martie. Naşii nu sunt cunoscuţi, sunt prieteni de afaceri de-ai lui Cătălin. Avem ce să învăţăm de la ei. Dacă mi se întâmplă ceva în familie mă consult cu Cătălin. Dar dacă aş avea nevoie de vreun sfat mai serios aş apela la ea (n.r. naşa). Vrem să ne simţim bine, înainte de toate. Vrem să arate bine masa… Vreau să ne simţim bine, înainte de toate. Vor fi 250 de persoane. E perfect pentru că avem şi foarte multe cunoştinţe şi foarte mulţi prieteni apropiaţi”, a spus Betty Salam la Antena Stars.