Scandal în parcul Herăstrău, între candidații la Primăria Sectorului 1! Clotilde Armand și Adriana Bahmuțeanu, schimb de replici acide

Autor:
Publicat: 08/09/2020 | 18:58
Scandal în parcul Herăstrău, între candidații la Primăria Sectorului 1! Clotilde Armand și  Adriana Bahmuțeanu, schimb de replici acide

Un scandal de zile mari a avut loc în Parcul Herăstrău, în Sectorul 1, unde a avut loc o adunare comună al celor de la PNL, USR și PLUS. Spiritele s-au încins imediat, iar candidații pentru Primăria sectorului a avut un schimb de replici acide.

Candidata alianţei PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, participă luni la un eveniment organizat la intrarea în Parcul Herăstrău, dar acesta a fost „invadat” de mai mulţi contestatari ai forţelor de dreapta, printre care Adriana Bahmuţeanu, avocatul Codruţa Cerva şi protestatara Oana Lovin.

În cadrul evenimentului, Clotilde Armand, candidata PNL-USR-PLUS pentru primăria de sector, s-a întâlnit cu Adriana Bahmuțeanu, și ea candidată la aceeași primărie, din partea PER. Cele două  au ținut un fel de ”confruntare” electorală care a degenerat în jigniri.

Iniţial, Adriana Bahmuţeanu a încercat să poarte o conversaţie cu Clotilde Armand, dar s-a lovit de refuzul acesteia, care s-a îndepărta. (CITEȘTE ȘI: ADRIANA BAHMUȚEANU INTRĂ ÎN POLITICĂ! AZI ÎȘI DEPUNE CANDIDATURA PENTRU PRIMĂRIA SECTORULUI 1)

„Doamna Armand, cunoașteți imnul României?”, a întrebat-o Andriana Bahmuțeanu pe Clotilde Armand.

„Am provocat-o la o confruntare electorală. Vreau să văd dacă știe limba română.”, a explicat Adriana Bahmuțeanu motivul pentru care a abordat-o pe contracandidata sa.

 

Iar am dat #uie opoziției! PNL & USR – PLUS! 🖕😁👌

Publicată de Codruta Cerva pe Marţi, 8 septembrie 2020

Spiritele s-au încins, iar jandarmi au intervenit

La fața locului au fost prezenți zeci de membri de partid, din PNL, USR și PLUS, jurnaliști, dar și câțiva activiști civici, în frunte cu Oana Lovin. Aceasta a scandat  mai multe lozinci jignitoare și și-a prezentat clar punctul  de vedere. (VEZI ȘI: CONFRUNTARE DIRECTĂ PENTRU PRIMĂRIA SECTORULUI 1. DAN TUDORACHE DĂ DE PĂMÂNT CU CLOTILDE ARMAND: „FIECARE POLITICIAN ARE UN SCHELET ÎN DULAP. DVS. AVEȚI?”)

”M**e PNL și USR!”, ”M**e securiștilor”, a strigat Oana Lovin.

La evenimentul comun al celor de la PNL, USR și PLUS ar trebui să ajungă și premierul Ludovic Orban. Imediat după plecarea acestuia, Oana Lovin și Codruța Cerva au fost legitimate de un echipaj de jandarmi, urmând a fi amendate.