Scandal în Ploiești! Patru tineri s-au luat la bătaie lângă sediul jandarmeriei

Autor:
Publicat: 12/09/2020 | 11:55
Scandal în Ploiești! Patru tineri s-au luat la bătaie lângă sediul jandarmeriei

Scandal chiar în apropiere de sediul Jandarmeriei din Ploiești. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie În urma unui conflict spontan.

Scandalul a pornit în fața blocului, indivizii s-au alergat și s-au bătut în intersecție. Aceștia s-au lovit cu pumnii și picioarele în mijlocul străzii. (CITEȘTE ȘI: VIDEO ȘOCANT! BĂTAIE CA-N FILME ÎN FAȚA UNUI MALL DIN TÂRGOVIȘTE)

Echipajul de jandarmi a intervenit pentru aplanarea altercației iscate pe fondul unui conflict spontan între tinerii care se loveau reciproc. Aceștia au aplanat scandalul și au identificat protagoniștii.

„Patru tineri din Ploiești s-au ales cu dosar pentru săvârșirea infracțiunii de “Loviri sau alte violențe”. Persoanele implicate în conflict, împreună cu documentele de sesizare, au fost predate organelor de urmărire penală, pentru continuarea cercetărilor”, a transmis purtătorul de cuvânt al IJJ Prahova.

Polițiștii au fost atacați

Un alt conflict a avut loc în Dâmbovița, unde doi indivizi au atacat polițiștii veniți să aplaneze o situație conflictuală. În urma celor întâmplate, oamenii legii s-au ales cu răni grave. (VEZI ȘI: BĂTAIE CA ÎN FILME, ÎNTR-O COMUNĂ DE LÂNGĂ BUCUREȘTI. TREI PERSOANE AU FOST RĂNITE, ÎN URMA UNEI ALTERCAȚII CU SĂBII ȘI TOPOARE)

Doi polițiști s-au ales cu răni grave, după ce au fost bătuți cu bestialitate de către doi frați din Văcărești, Dâmbovița. Cei doi frați care au agresat polițiștii au semănat teroare după ce au ieșit cu furca și coasa și i-au atacat pe oamenii legii. Doi dintre agenții care au intervenit în primă fază au fost răniți. Se pare că unul are mâna tăiată.

Oamenii legii au făcut uz de armamentul din dotare și ambii frați bătăuși au fost împușcați. La fața locului a fost o desfășurare de forțe. Au intervenit de urgență mascați, polițiști, jandarmi și forțe speciale. Totodată, mai multe ambulanțe s-au prezentat la fața locului și au preluat mai multe victime, pentru ca acestea să primească îngrijiri medicale de specialitate.