Scandal între Loredana Chivu și unul dintre concurenții de la “Insula Iubirii”?! Gestul acid al blondinei

Publicat: 02/11/2018 | 17:39

Un scandal de proporții pare să fie pe cale să izbucnească între Loredana Chivu și unul dintre concurenții de la “Insula Iubirii” din sezonul șase. Toate astea după ce blondina a făcut publică o poză cu unul dintre tinerii care au mers în Thailanda ca să își testeze dragostea și pe care este scris un mesaj ce îl pune pe acesta într-o lumină total neplăcută.

Citește și: Maria Ilioiu, una dintre ispitele de la “Insula Iubirii”, a făcut anunțul decisiv după ce s-a ales cu mâna stângă distrusă din cauza unui tatuaj

Scandal între Loredana Chivu și unul dintre concurenții de la “Insula Iubirii”?! Gestul acid al blondinei

Loredana Chivu a postat pe Instagram Stories o fotografie în care apare Răzvan Manea, unul dintre concurenții de la “Temptation Island – Insula Iubirii”. Pe aceasta e scrisă una dintre replicile memorabile ale sale, respectiv: “O carte citită e un grătar pierdut”, iar sub ea apare notat ironic: “Răzvan, filozof român”. Înainte să publice imaginea, blondina a pus mai multe emoticoane care ilustrează o persoană ce râde cu lacrimi, semn că vedeta e extrem de amuzată de așa-zisele valori ale participantului de la emisiunea care rulează pe Antena 1.

Tânărul se numără printre cei mai controversați concurenți de la “Temptation Island – Insula Iubirii”. El și-a făcut iubita, pe Cati, să izbucnească în lacrimi după ce a dezvăluit amănunte picante din viața lor sexuală.

Citește și: Loredana Chivu e devastată din cauza dosarului de la DIICOT! Procurorii i-au interzis să…

Ce este “Insula Iubirii”

Cel de-al patrulea sezon al celui mai fierbinte reality-show din această toamnă, “Temptation Island – Insula Iubirii”, aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi ispite și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare. Emisiunea este prezentată de Radu Vâlcan.

Te-ar mai putea interesa următoarele subiecte despre “Insula Iubirii”:

Două noi brățări ale relației au căzut la ”Insula Iubirii”: ”Am văzut cu ce fel de femeie am stat”