Scandal la Hollywood, după ce regizorul Luc Besson a fost acuzat de viol de o actriţă! A fost depusă deja plângerea

Publicat: 20/05/2018 | 12:31

Luc Besson a fost acuzat de o actriță franceză de viol, însă regizorul peliculei „Fifth Element” neagă informațiile apărute în presa internațională. Artista de 27 de ani, al cărei nume nu a fost făcut public, a depus plângere la poliţia franceză, în care a susținut că cineastul a agresat-o sexual săptămâna trecută. În prezent, acesta este anchetat, potrivit The Guardian.

Actriţa din Franța, care a cerut să nu îi fie dezvăluită identitatea, declarat în acest weekend pentru jurnaliștii de la Europe 1 că regizorul Luc Besson a drogat-o și a violat-o în timpul unei întâlniri de la Paris. Ea a confirmat pentru jurnaliștii de la Variety că a depus plângerea, informaţie publicată iniţial de Europe 1. Tânăra artistă a mai adăugat că incidentul a avut loc pe 10 mai, după ce s-a întâlnit cu regizorul în hotelul Bristol din apropiere de Champs Elysees.

Thierry Marembert, avocatul lui Luc Besson a declarat pentru jurnaliștii de la Hollywood: „Domnul Besson a căzut de pe scaun atunci când a aflat despre aceste acuzații, pe care le neagă categoric”.

Într-un alt interviu acordat, apărătorul regizorului francez a spus: Luc Besson neagă categoric aceste acuzații fantastice. Reclamantul este cineva pe care îl cunoaște, față de care nu s-a comportat niciodată în mod necorespunzător, potrivit digitalspy.com.

Zvonuri privind comportamentul sexual nepotrivit al lui Besson au apărut odată cu lansarea mişcării „#MeToo”.

Citește și: Campania #metoo stârneşte scandal după scandal la Hollywood! Celebrul actor ED WESTWICK din serialul „GOSSIP GIRL” a fost acuzat de o actriţă că ar fi violat-o

Citește și: Scandal în care sunt implicate două super-vedete! Seal o acuză pe Oprah că a ignorat zvonurile legate de Harvey Weinstein!

Cineastul în vârstă de 59 de ani este cunoscut pentru filme ca „Nikita” (1990”, „Leon” (1994), „Al cincilea element/ Le cinquième élément” (1996), „The Lady” (2011) şi „Un monstre à Paris” (2011).

Recomandarea CIAO.RO