Scandalul morții lui Răzvan Ciobanu ia amploare! Cristina Cioran de la Antena 1, dată în judecată

Publicat: 29/06/2019 | 09:36
Scandalul morții lui Răzvan Ciobanu ia amploare! Cristina Cioran de la Antena 1, dată în judecată

Pare incredibil, dar chiar așa stau lucrurile: cel mai bun prieten al fostului creator de modă, Răzvan Ciobanu, a dat-o în judecată pe Cristina Cioran.

Sorin Oprea, prezentat drept cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu, a dat-o în judecată pe Cristina Cioran. Nu numai pe ea, în calitate de prezentatoare a unei emisiuni de la Antenă, ci și pe mai mulți colegi ai acesteia. Acțiunea a fost deschisă pe 12 iunie, la Tribunalul București, și are ca obiect ”răspundere delictuală”.

Oprea s-a arătat deranjat de anumite afrimații făcute în emisiunea Cristinei Cioran, care i-ar fi stricat imaginea și i-ar fi cauzat pierderi în afaceri. Sorin a primit jigniri și amenințări inclusiv pe pagina de socializare, mesaje care sunt și acum vizibile, scrie wowbiz.ro. (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ DE TEATRU! CE S-A ÎNTÂMPLAT ACUM, LA 2 LUNI DE LA MOARTEA LUI RĂZVAN CIOBANU)

Scandal după moartea lui Răzvan Ciobanu

La începutul lunii mai, la câteva zile după moartea lui Răzvan Ciobanu, în spațiul public a apărut informația că apartementul designerului a fost spart chiar în noaptea în care acesta a decedat. Apoi a apărut zvonul potrivit căruia din apartament au fost sustrase două hard-disk-uri ce conțineau informații compromițătoare legate de oameni extrem de importanți și care aveau legătură cu moartea lui Ciobanu. Toate acestea păreau să ducă la Sorin Oprea, omul care a pătruns în apartament în acea seară. Acesta spune însă că a făcut-o cu acordul părinților și că nu a sustras nimic, doar a luat pisica.

Bărbatul care i-ar fi furnizat droguri lui Răzvan Ciobanu încearcă să tragă de timp, în ancheta care este în derulare. Deşi trebuia să se prezinte de două ori în faţa anchetatorilor, el a refuzat să facă acest lucru. Avocata lui Răzvan Ciobanu a cerut să fie adus cu mandat.

Dragoş Crăiţă, omul despre care s-a spus că i-ar fi dat droguri lui Răzvan Ciobanu înainte de a pleca la mare, va fi adus cu mandat în faţa instanţei. Acesta a încercat să evite de mai multe ori să fie audiat, scrie rtv.net. (CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT MISTERIOS ÎL PLÂNGE ÎN HOHOTE PE RĂZVAN CIOBANU ȘI VORBEȘTE SINGUR! MOMENTE ȘOC LA CIMITIR)

Înainte de plecarea la mare pe care trebuia să o aibă împreună cu tine, s-a răzgândit. Ar fi venit un domn Dragoş să-i spună că-i dă ceva marfă şi Răzvan ar fi spus: “Eu aştept marfa de la Dragoş!”, a fost varinta lansată de Dan Capatos, confirmată de Vica Blochina, şi ea o apropiată a designerului: “Da, aşa a fost. Mi-a spus de prietenul lui, care era la Răzvan acasă”.

Decizia luată de părinții lui Răzvan Ciobanu

Au trecut două luni de la accidentul teribil în care și-a pierdut viața fostul creator de modă Răzvan Ciobanu, iar ultimele informații aduc o adevărată lovitură de teatru. Devastați de durere, părinții lui Răzvan Ciobanu sunt pe cale să ia o decizie la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Părinții lui Răzvan Ciobanu dețin o pensiune de familie într-un sat din județul Vâlcea, Ciungetu. Pensiunea – ”Ciobănelul” – se află pe valea Lătoriţei, între Munţii Lătoriţei, Căpăţânii şi masivul Parâng, în zona Voineasa, zonă cu puternic potențial turistic. Afacerea de familie, însă, nu ”merge” așa cum ar trebui, din punct de vedere financiar, discutându-se de o ”gaură” de nu mai puțin de 60.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: DETALIUL CARE L-A UCIS! CE A FĂCUT RĂZVAN CIOBANU CHIAR ÎNAINTE DE TRAGEDIE)

Părinții lui Răzvan Ciobanu administrează de mai bine de 15 ani această pensiune, numai că, la sfârșitul anul 2018, au dat un anunț din care se poate trage concluzia că ar dori să renunțe și să lase pensiunea unuyi cuplu mai tânăr. În noiembrie 2018, la rubrica de „Locuri de muncă”, părinții lui Răzvan Ciobanu au dat un anunț, lăsînd telefonul de contact al pensiunii: „Cuplu pentru pensiune Voineasa”, conform wowbiz.ro.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Citește și...