Scene cutremurătoare! Un fotbalist a fost lovit de fulger chiar în timpul antrenamentelor. Tânărul se află la spital în stare gravă

Autor:
Publicat: 07/07/2020 | 18:12
Scene cutremurătoare! Un fotbalist a fost lovit de fulger chiar în timpul antrenamentelor. Tânărul se află la spital în stare gravă

De un eveniment teribil a avut parte un tânăr fotbalist, care se afla în timpul antrenamentelor. Acesta a fost lovit de fulge și a ajuns în stare gravă la spital.

Un tânăr fotbalist, în vârstă de numai 16 ani, a avut parte de mult ghinion în timpul unui antrenament zilnic. Deși totul a început normal, nimeni nu a prevestit tragedia ce urma să se întâmple. Băiatul a fost lovit de fulger, exact în momentul în care se pregătea să șuteze. (CITEȘTE ȘI: SITUAȚIE HALUCINANTĂ. PESTE 80 DE PERSOANE AU MURIT LOVITE DE FULGER, ÎNTR-O SINGURĂ ZI. UNDE S-A ÎNTÂMPLAT NENOROCIREA)

Ivan Zaborovski a fost secerat de fulgerul puternic și a rămas la pământ. Colegii de echipă au chemat imediat ambulanța, iar tânărul a fost transportat de urgență la spital. În prezent, se află la spital în comă indusă, iar starea lui este stabilă. Băiatul a suferit răni grave.

Fanii dau vina pe antrenor

Întregul eveniment a fost surprins de unul dintre martori. Pe imaginile înregistrate se poate observa cum fotbalistul aleargă pentru a lovi mingea, iar în acel moment un fulger îl lovește din senin. După impact Ivan Zaborovski se prăbușește în mijlocul terenului, fiind înconjurat de un fum dens și negru. (VEZI ȘI: VIDEO. CODUL PORTOCALIU A FĂCUT RAVAGII ÎN ARGEȘ! O MOARĂ A IZBUCNIT ÎN FLĂCĂRI DE LA UN FULGER, MAI MULȚI COPACI DOBORÂȚI ȘI AUTOTURISME DISTRUSE)

După ce imaginile au apărut în mediul online, fanii echipei și internauții îl acuză pe antrenor că este vinovat de cele întâmplate. Acești susțin că bărbatul și-a pus în pericol jucătorii și că trebuia să anuleze antrenamentele, dacă vremea era nefavorabilă.

În urma acestor acuzații, Znamya Truda, antrenorul echipei, a declarat că la momentul începerii antrenamentului vremea era bună și cerul era sein și nu exista nicio urmă de ploaie sau vânt, care să prevestească ce s-a întâmplat.