Scene incredibile la Palatul lui Gigi Becali S-au certat în timpul negocierilor pentru Qaka, iar noi vă arătăm filmările în exclusivitate!

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 17/05/2018 | 22:56

Transferul lui Kamer Qaka la FCSB s-a perfectat cu scandal. În rolul principal au fost tatăl și agenții fotbalistului. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Părțile implicate s-au certat pe durata negocierilor, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmările. Disputa verbală a avut loc la Palatul lui Gigi Becali.

Kamer Qaka a devenit, miercuri, oficial, jucătorul lui FCSB. După şapte ore de negocieri, părţile au bătut palma, iar jucătorul a semnat un contract valabil pe cinci ani. Pe durata tratativelor au existat, însă, și clipe tensionate. La Palat, mijlocașul a fost reprezentat de tatăl său și de impresari. (VEZI AICI: IMAGINILE CARE-L VOR SCANDALIZA PE BECALI! ALIBEC PUNE ÎN PERICOL CONTRACTUL CU FCSB)

La un moment dat, Kamer Qaka, agenții și tatăl său au ieșit din Palatul lui Gigi Becali. După care au avut loc scene incredibile, pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă în exclusivitate. Sub privirile fotbalistului, tatăl și agenții săi au început o ceartă. Foarte probabil din cauza comisioanelor. Pentru că, de regulă, scandalul pe durata unui transfer pleacă de la bani. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Tatăl mijlocașului și agenții au gesticulat nervos și s-au contrazis minute în șir. Au vorbit, pe rând, la telefon, după care au început, din nou, scandalul. Kamer Qaka a asistat îngândurat la aceste scene. Ba chiar, la un moment dat, își rodea unghiile. Îi era teamă, cu siguranță, că ar putea rata transferul vieții din cauza comisioanelor pe care, mai mult ca sigur, se contrau părțile mai sus amintite.

Într-un final, lucrurile s-au calmat. Iar mijlocașul, împreună cu tatăl și agenții săi, au revenit în Palatul lui Gigi Becali. Și, după câteva zeci de minute, toți au ieșit bucuroși de la negocieri și au oferit declarații presei. Kamer Qaka devenise, oficial, jucătorului FCSB-ului. (VEZI ȘI: IMAGINI GENIALE CU SUPER-VEDETELE FCSB-ULUI… FUMEAZĂ PALMAT LA TERASĂ DE FRICA LUI GIGI BECALI!)

Qaka: “Tata este foarte mândru!”

Mijlocașul albanez va avea o clauză de 20 milioane de euro, lucru confirmat de preşedintele Valeriu Argăseală. Gigi Becali a plătit în schimbul lui Kamer Qaka 375.000 de euro, plus 25 % dintr-un viitor transfer.

A fost o zi lungă, dar am semnat cu Steaua şi sunt foarte fericit. Sunt puţin obosit, după toată această zi, dar a meritat, pentru că am semnat cu cea mai bună echipă din România şi sunt foarte, foarte fericit. Tatăl meu e foarte mândru, e o mare realizare pentru mine că am semnat cu Steaua. E un transfer care înseamnă mult pentru mine, pentru familia mea, pentru cariera mea”, a spus Kamer Qaka. (NU RATA: DIVORȚ ÎN FAMILIA UNUI FCSB-IST! INSTANȚA A DECIS CĂ E VINA LUI EXCLUSIVĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...