Schimb de replici dur între Dani Oțil și iubita sa fotomodel. Logodnica prezentatorului TV: „Ce, mă?”

Publicat: 26/07/2020 | 19:57
Schimb de replici dur între Dani Oțil și iubita sa fotomodel. Logodnica prezentatorului TV: „Ce, mă?”

Dani Oțil și logodnica sa, Gabriela Prisacariu, au fost la un pas de ceartă în timpul unui live de la mare. Prezentatorul TV i-a dat o replică inspirată dintr-un video viral de pe Youtube, iar fotomodelului nu i-a picat bine deloc.

Vedeta TV și logodnica au încetat să se mai ferească de lume, atunci când se află în public de ceva vreme. Postează tot mai des fotografii ori video-uri în care apar împreună. Acest lucru s-a întâmplat și acum, în timp ce leneveau pe șezlonguri pentru a căpăta un bronz perfect.

Citește și: Dani Oțil și-a făcut praf prietenul din cauza coronvirusului: ”Păi nu ziceai că nu există? Bravo, mă…”

Pentru că mereu fac glume, un lucru extrem de necesar în orice relație, fotomodelul și prezentatorul au făcut haz de necaz și în această escapadă, pe care o petrec alături de Ramona Olaru și de Cuza.

Gabriela Prisacariu a ținut să afle și fanii săi cum se simte logodnicul ei la mare, așadar, frumoasa blondă i-a adresat o întrebare simplă. „Cum îți place la mare?”, a fost întrebarea pusă de Gabriela Prisacariu.

Dani nu a stat mult pe gânduri și a oferit imediat un răspuns. „Ne place, dar băutura este caldă și fetele cam leșinate de la soare. A fost și mai bine”, a fost răspunsul pe care Dani Oțil l-a oferit.

Deși, pe fundal, Gabriela se aude chicotind, imediat, după ce prezentatorul și-a spus părerea, blonda a reacționat. „Ce, mă!”, a fost reacția fotomodelului, semn că nu este de aceeași părere cu Dani.

Au împlinit doi ani de relație

Dani Oțil pare că este în cea mai bună perioadă a vieți sale. Atât partea profesională, cât și cea sentimentală sunt înfloritoare și lucrurile par să meargă înainte. De doi ani de zile matinalul de la Antena 1 a construit o frumoasă poveste de dragoste cu Gabriela Prisăcariu.

Recent, cei doi au avut parte de un weekend romantic, sărbătorind doi ani de relație. Dasni și Gabriela Prisăcariu au sărbătorit marele eveniment în stilul caracteristic. Cu ocazia aniversării, Gabriela i-a pregătit o mică surpriză lui Dani. Aceasta i-a dăruit un tort pe care a pus o lumânare cu cifra doi și i-a urat un cald „La mulți ani!”. „Ești bucuros?”, l-a întrebat aceasta pe Dani.

Nu rata: Dani Oțil, mai acid ca niciodată în plină criză sanitară provocată de COVID-19: “Să dai mai departe idei extreme spuse de alţi proşti…”

Iar replica lui Dani nu s-a lăsat așteptat, însă în locul unei declarații de iubirea, prezentatorul TV a oferit un răspuns caracteristic lui.  „Cum se zice? Condoleanțe sau cum se zice? Doi ani de? Calvar, chin! Doi ani de la operație”, a răspuns prezentatorul TV.