Se dau salariile și pensiile înainte de Paște? Ce spun autoritățile

Publicat: 03/04/2018 | 16:22

Deși ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat că pensiile și salariile bugetarilor vor fi date înainte de Paște, se pare că acest lucru este încă incert. O soluție în acest sensera era așteptată după ședința de Guvern de joi, dar politicienii nu au afirmat nimic în acest sens.(CITEȘTE ȘI: MINISTRUL APĂRĂRII A FĂCUT ANUNŢUL. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SALARIILE MILITARILOR ÎN 2018)

Singurul lucru cert este că pensiile vor fi primite înainte de Sărbătorile de Paști doar de către pensionarii Ministerului de Interne. Carmen Dan a anunțat încă de sâmbătă că pensionarii MAI își vor primii bani înainte de Învierea Domnului. În ceea ce privește ceilalți pensionari, nu s-a anunțat până acum nimic oficial.(CITEȘTE ȘI: SALARIILE VEDETELOR DIN ROMANIA. CAT CASTIGA LUNAR)

De altfel, întrebat despre plata salariilor şi a pensiilor anticipat, înainte de Paşte, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat: „Nu a fost o discuţie în acest sens în ședința de Guvern. Mai multe amănunte poate să dea Ministerul Finanţelor”.(NU RATA, AICI: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! AM AFLAT DE CINE E ÎNDRĂGOSTIT GIANI KIRIȚĂ!)

Citește și...