BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Am aflat de cine e îndrăgostit Giani Kiriță! Vedeta a făcut ravagii printre ”băieții de bani gata” din Capitală

Publicat: 03/04/2018 | 13:51

Giani Kiriță a dezvăluit faptul că a făcut o pasiune nebună pentru o  cunoscută femeie care, din păcate, nu-i împărtășește sentimentele. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat de cine s-a îndrăgostit nebunește fostul star al echipei din Ștefan cel Mare.(CITEȘTE ȘI:CEARTĂ APRINSĂ ÎNTRE GIANI KIRIȚĂ ȘI VLADIMIR DRĂGHIA)

De mai bine de doi ani, faimosul concurent de la Exatlon este îndrăgostit până peste cap de o cunoscută tânără din showbiz-ul autohton. Surse apropiate redacției CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, au relatat faptul că fostul mijlocaș al echipei Dinamo a dezvoltat o pasiune de-a dreptul nebună pentru Flavia Mihasan,  colega de platou a mult mai celebrilor Răzvan Simion și Dani Oțil.(CITEȘTE ȘI: SCANDAL RĂSUNĂTOR ÎNTRE GIANI KIRIȚĂ ȘI WALTER ZENGA! ITALIANUL A RĂBUFNIT…)

Vedeta de care s-a îndrăgostit nebunește Giani Kiriță este una dintre cele mai dorite femei din România. De curând, Flavia s-a iubit, pentru o scurtă perioadă de timp, cu craiul de Dorobanți, Codin Maticiuc.(NU RATA, AICI: BRIGITTE E PRINCIPALA SUSPECTĂ! PRESUPUSA AMANTĂ A LUI ILIE NĂSTASE, TERORIZATĂ CU SMS-URI…)

 

Geani Kiriță s-a destăinuit colegilor

Lunile petrecute împreună în Republica Dominicană l-au făcut pe Giani Kiriță să devină apropiat de colegii săi din echipa Faimoșilor, cărora le-a făcut dezvăluiri neașteptate! Giani Kiriță a vorbit despre pasiunea nebună pe care a făcut-o pentru o femeie, dar din păcate, dragostea lui nu este împărtășită. O dată ce și-a deschis sufletul, Giani Kiriță a aflat un lucru uimitor de la colegii săi, legat de femeia care i-a cucerit inima!(CITEȘTE ȘI: GIANI KIRIȚĂ A RECUNOSCUT CĂ A FĂCUT O PASIUNE PENTRU O FEMEIE.)

De mai bine de doi ani, Giani Kiriță este îndrăgostit de o femeie, pe care a cunoscut-o într-o emisiune TV. Nu mică i-a fost mirarea când a aflat că Valentin Drăghia este bun prieten cu ea! Cătălin cazacu a fost cel care a pus punctul pe I. „Giani sufera de ani buni dupa o fata si acum a aflat ca este cea mai buna prietena a lui Valentin. A primit și vestea că este singură de ceva vreme” a spus Cătălin „Giani este îndrăgostit și mă bucur că o cunosc foarte bine”, a spus Valentin, în secțiunea de mărturii Exatlon.(NU RATA, AICI: ȘTEFAN STAN E DECIS SĂ SE ÎNSOARE CU ”PĂPUȘA”)

Citește și...