„Se uita si tremura” Tristan, prima reacție după ce Bianca a fost ruptă cu bătaia de Alex Bodi

Publicat: 12/03/2019 | 17:58

Tristan Tate, bărbatul cu care Bianca Drăgușanu s-a iubit înainte să înceapă relația cu Alex Bodi, a reacționat după ce a aflat că afaceristul a bătut-o pe frumoasa vedetă, dezvăluire făcută publică în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Fanii i-au scris imediat milionarului britanic.

În prezent, Tristan Tate trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cristina Pazurati, o artistă frumoasă și sexy, însă, ei preferă să îți țină relația departe de ochii lumii. Astfel că în pozele postate pe rețelele de socializare, ei nu se afișează împreună. Așa se face că în urmă cu câteva ore, milionarul britanic a făcut publică o poză în care apare în timp ce savurează un trabuc într-un local de fițe.

Imaginea a fost însoțită de un mesaj în limba engleză, care nu are legătură cu trauma suferită de fosta parteneră de viață, Bianca Drăgușanu. Acesta se traduce așa: „El se uită la pământ și tremură; El atinge munții și ei fumegă – Psalm 104:32”. Unul dintre comentariile lăsate de fani este: „Îl iubesc 💪💪💪”.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...