Secretul ascuns bine de fata cea mare a lui Adi Minune până acum. Karmen l-a divulgat

Publicat: 02/12/2018 | 15:35

Karmen Minune a divulgat în cadrul unui interviu oferit recent unul dintre cele mai bine ascunse secrete. Deși l-a păstrat doar pentru anumite persoane, fiica lui Adi Minune a făcut dezvăluirea cu zâmbetul pe buze și fără niciun regret.

Citește și: Ce bolid și-a tras Karmen Minune! Adrian nu s-a uitat la bani!

În vârstă de 20 de ani, fata cea mare a manelistului a acceptat invitația de a răspunde unor întrebări, care… până de curând nu i-au fost adresate. Înainte să fie făcut public interviul, Karmen Minune a urcat o filmare pe Instagram Stories, unde toți au aflat care este numele ei real. Cele două prenume pe care le are nu au nicio legătură cu cel pe care îl folosește de când s-a lansat în muzică

“Ceva ce nu știe toată lumea despre mine: numele meu real nu e Karmen, ci Simionescu Silvia Claudia”, a spus fata cea mare a lui Adi Minune.

Provocată să dezvăluie și ce zicea în copilărie atunci când era întrebată ce își dorește să devină, artista de 20 de ani a afirmat: “Răspundeam că vreau să fiu astronaut”.

Karmen Minune își va aniversa ziua de naștere în mai puțin de două săptămâni. Artista va împlini 21 de ani pe 13 decembrie.

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

Fata cea mare a lui Adrian Minune mai are o soră și un frate: Adriana și Adrian Jr. În perioada dintre 2016 și 2018, Karmen a fost într-o relație cu Bogdan Daragiu, cel care a regizat mai multe videoclipuri pentru melodiile lansate de aceasta. În prezent, Karmen Minune se iubește cu Bogdan Adrian Căplescu, angajat al Guvernului României.