Secretul Laurei Cosoi: asta face de când se trezește până seara!

Publicat: 07/11/2019 | 18:01

Laura Cosoi a dezvăluit rețeta minune pe care o urmează pentru a arăta sexy! Alimentaţia echilibrată este cea care o ajută să aibă un fizic de invidiat.

”Beau multă apă. Asta, în primul rând. De când mă trezesc până seara. Am o sticlă cu apă la mine tot timpul. Merg, fac plimbări. Nu am cum să ajung la sală, pentru că în momentul de faţă am un program haotic. Lucrez la două spectacole, am repetiţii, merg la evenimente care merită toată energia mea şi nu apuc să fac atât sport pe cât mi-aş dori, dar am grijă la ce mănânc”, a declarat Laura Cosoi potrivit Click! (CITEȘTE ȘI: ALESSANDRA STOICESCU PRIMEȘTE SFATURI PENTRU SARA DE LA LAURA COSOI!)

”Încerc să mănânc fructe în fiecare zi. Şi nu mănânc neapărat nu ştiu ce fructe exotice, mănânc ce avem noi pe piaţă în momentul acesta, mere, pere, prune, struguri. Nu mă dau la o parte de la fructele de sezon. Dar evident că nu îmi lipseşte avocado. Mănânc şi carbohidraţi, mănânc paste, mănânc de toate”, a mai spus Laura.

”Îmi place mult ghimbirul. Mă tonifică, îmi dă o stare bună, o energie. Aş vrea ca în fiecare zi să consum ghimbir, în limonadă, în ceai”, a punctat Laura Cosoi. (NU RATA: LAURA COSOI A FĂCUT ANUNȚUL DESPRE A DOUA SARCINĂ: „CÂȚI NE DĂ DUMNEZEU”)

Pe lângă de ghimbir, vedeta apelează şi la alte alimente pentru o imunitate bună. ”Acum, cătina este unul dintre fructele pe care le consum foarte des. Iau în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, cătină cu miere – şi eu, şi Rita. Este bună pentru imunitate. Mai mănânc iaurt cu propolis”, a încheiat vedeta.

Laura Cosoi, adevărul despre operațiile estetice

Laura Cosoi urmează să împlinească 38 de ani, în curând, iar chipul ei este aproape perfect, ceea ce i-a făcut pe fanii ei să se gândească la faptul că a suferit intervenții estetice. Ea a lămurit, în sfârșit, acest mister! (VEZI AICI: LAURA COSOI, MĂRTURISIRI INCREDIBILE DESPRE LUPTA CU DEPRESIA: ”DACĂ NU ERAU EI, EU MĂ ARUNCAM PE GEAM!”)

Actriţa menţine o legătură foarte apropiată cu admiratorii ei, împărtăşindu-le cu ocazia fiecărei postări câte o experienţă din viaţa ei. De data aceasta, Laura a hotărât să le dezvăluie secretul frumuseţii sale printr-o poză pe Instagram, care a adunat sute de like-uri şi comentarii apreciative.

Sunt adepta frumusetii naturale. Pana in acest moment nu am apelat la nicio forma de imbunatatire estetica de niciun fel si sper sa raman asa cat mai mult timp. Nu ca as avea o problema cu cele care o fac, dar mie nu mi se potriveste, cu atat mai mult cu cat, prin prisma meseriei, lucrez cu mimica si emotiile de tot felul. ☺️ Si de ce as face asta, cand exista pe piata o multitudine de variante non ivazive care pot amana trecerea anilor„, le-a mărturisit vedeta fanilor săi.