Selly, nemulțumit de sistemul educațional din România înainte de proba la Mate: „Nu te învață nimic despre bani”

Publicat: 24/06/2020 | 10:36

Selly de la 5Gang, unul dintre cei mai populare tinere vedete care susțin miercuri Bacalaureatul, a mărturisit, chiar înainte de proba la Matematică, că este profund dezamăgit de sistemul educațional din România pentru că elevii nu învață ce ar trebui pentru a reuși în viață.

Artistul a apărut la volanul bolidului său de lux, un Mercedes CLS nou nouţ în valoare de 75.000 de euro și a fost îmbrăcat într-un tricou Nike.

Citește și: Cum a apărut îmbrăcat Selly de la 5Gang la proba de ieri de la Bacalaureat! A coborât dintr-o limuzina Mercedes CLS de 75.000 de euro

„Nu înveți nimic despre educație financiară sau cum să îți manageriezi banii. Toată lumea la un punct în viața lor va avea bani, indiferent dacă este cerșetor sau bogat. Dacă știi să ce trebuie să faci cu ei, vei face și mai mulți bani. Nu te învață nimic despre legi, despre taxe, sau despre politicieni”, a declarat Selly înainte de proba la matematică.

Nu se ascunde de fani

Începând de duminică, Selly a început să își informeze fanii de pe Instagram cu ceea ce face, dar și pentru a-i ruga pe aceștia să-i fie aproape.

„Fiţi atenţi. Mâine am română, miercuri mate, joi bio. Mă duc frumos, elegant, scot nişte note de vă întrebaţi de unde le ştie Selly ăsta aşa bine, cum de l-a făcut mă-sa aşa deştept, dup-aia vineri m-am mutat la Bucureşti şi începe vara cu vlogguri forţă şi un hit mare”.

Copilul minune al internetului

Selly este cel mai cunoscuți vlogger din România. Cu două milioane de urmăritori pe canalul Youtube, Selly a reușit performanța de a acumula venituri de peste 1 milion de euro la doar 18 ani.

S-a născut pe data de 28 februarie 2001, în Craiova, într-o familie modestă, fără posibilități materiale deosebite. Mama sa este profesoară de matematică, iar tatăl său inginer silvic.

Nu rata: Acum învârte milioanele pe degete și e mare vlogger, dar puțini sunt cei care știu cum arăta Selly în copilărie: „Ați înnebunit toți”

Chiar dacă la început, tânărul s-a descurcat de unul singur, în ultimii ani, s-a aliat cu Global Records, o casă de producție celebră ce colaborează cu vedete autohtone faimoase precum Inna, Delia, Antonia, The Motans și Carla’s Dreams.

Citește și...