Semifinala Puterea Dragostei România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 25 iulie. Video

Autor:
Publicat: 25/07/2020 | 16:55
Semifinala Puterea Dragostei România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 25 iulie. Video

O nouă ediţie a emisiunii Puterea Dragostei are loc sâmbătă. De această dată este vorba despre o ediție specială, pentru că show-ul se aproprie de final. În această sâmbătă, Kanal D aduce semifinala „Puterea Dragostei”. Momente emoționante și concluzii la final de drum sunt așteptate astăzi, 25 iunie, iar fanii show-uli așteaptă să vadă care sunt marii câștigători.

Sezonul doi este aproape de final, iar cei șase concurenți rămași în casa „Puterea Dragostei” au șansa să câștige marele premiu. Cei doi norocoși, o fată și un băiat vor intra în posesia Marelui Trofeu, dar și a premiului de 10.000 de Euro. (CITEȘTE ȘI: LEGĂTURA AMOROASĂ DINTRE ELLA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI ȘI FOSTUL SOȚ AL BIANCĂI DRĂGUȘANU. JADOR A CONFIRMAT ZONURILE DESPRE FOSTA LUI IUBITĂ ȘI ALEX BODI)

Puterea Dragostei, 25 iunie. Ce se întâmplă în emisiunea de sâmbătă?

Semifinala de astăzi este despre emoție și rememorarea momentelor pe care concurenții le-au trăit la intensitate maximă în casa Puterea Dragostei. Se vorbește despre iubire, despre conflictele avute, despre parcursul fiecăruia și cel mai important despre cum i-a schimbat această experiență pe concurenți. (VEZI ȘI: APROPIAȚII AU DAT-O DE GOL! MOTIVUL PRINCIPAL PENTRU CARE ANDREEA MANTEA A RENUNȚAT LA PUTEREA DRAGOSTEI ARE LEGĂTURĂ CU IUBITUL MISTERIOS)

Cei rămași în cursa pentru marele premiu se gândesc la toate momentele prin care au trecut și la cine le-a fost alături. Chiar Andreea Mantea a întrebat-o pe Ella dacă în aceste ultime clipe ar dori ca Jador să fie alături de ea. Deși nostalgică și cu ochii aproape în lacrimi, bruneta a oferit un răspuns scurt și sec: „Nu”.

Emisiunea Puterea Dragostei din data de 25 iunie poate fi văzută live online AICI.

Andreea Mantea, cu ochii în lacrimi

Finala sezonului doi de la „Puterea Dragostei” aduce cu sine plecarea Andreei Mantea din cadrul emisiunii. Pentru sezonul următor, vedeta nu o să mai ocupe rolul de prezentatoare. În acest context, Andreea a ținut să le spună concurenților că este mulțumită de evoluția lor și de tot ce a însemnat acest proiect.

„M-ați făcut să plâng astăzi încontinuu! Mă bucur că v-ați schimbat în bine! Eu mă bucur că voi ați fost aici. Îmi pare rău că doar șase dintre voi vor fi în Marea Finală. Pe doi îi știm deja. Felicitări!”, a spus Andreea Mantea cu ochii în lacrimi.

Cine o să fie câștigătorii sezonului ?

Toată lumea așteaptă să vadă cine sunt cei doi concurenți care o să fie „încoronați” la final de sezon. Pe această temă au apărut mai multe presupoziții și au fost aruncate multe pronosticuri. Se pare că în ceea ce le privește pe fete, favorita este Ella, iar în cazul băieților este vorba despre Livian.

În mediul online au apărut mai multe voci care susțin sigur că cei doi concurenți sunt de fapt câștigătorii. Chiar și o fostă concurentă, Mary, a declarat acest lucru.

„Ella și Livian vor fi câștigătorii. Sunt cei mai iubiți de public și merită”, a spus Mary.