Serialul Vlad, episodul 8. Ștefan este implicat într-o bătaie sângeroasă

Publicat: 16/04/2019 | 12:16

Serialul Vlad, de la Pro TV, le-a oferit telespectatorilor multă emoție, în episodul 8, atunci când au văzut o răzbunare pe viață și pe moarte. Vlad este alături de Ștefan într-o bătaie sângeroasă!

În episodul 8, Leo și Răzvan ajung la orfelinat și discută cu fiul paznicului omorât în timpul jafului de la cazinoul Rainbow Star. Întâlnirea îi sperie și îi provoacă amintiri dureroase lui Leo, care nu mai suportă presiunea.

Tot aici, Ștefan este implicat într-o altercație, iar Vlad decide să se implice și să-l ajute pe cel care în urmă cu ani buni îi era ca un frate. În timpul luptei dintre cei doi și agresori, apar și Leo și Tibi, care veneau hotărâți să scape de Vlad.

Citește și APARIȚIE FABULOASĂ ÎN MAȘINI BLACKCAB LA PREMIERA FILMULUI ”VLAD”! 

La finalul unei bătăi sângeroase, vom vedea ce decide Ștefan să facă, dar și de ce Vlad îi spune lui Leo: ”Mulțumesc, șefule Clește!” și, mai ales, care e reacția bărbatului atunci când aude vorbele spuse cu ani în urmă de Adrian.

Publicată de VLAD pe Marţi, 9 aprilie 2019

Serialul Vlad va avea și sezonul doi

Serialul Vlad, produs după licența serialului turcesc Ezel, a fost pariul Pro TV pentru această primăvară. Vlad a debutat luni, 25 februarie cu cifre bune, ca lider de audiență pe toate targeturile. Pe parcursul difuzării, Vlad s-a aflat la bătaie cu Asia Express, principala emisiune a postului concurent, Antena 1.

„Suntem fericiţi să vedem că telespectatorii noştri au primit foarte bine serialul „Vlad“. Ca să fiu complet sincer, a fost un risc foarte mare pe care ni l-am asumat – să lansăm în prime timeun serial în care am investit un buget mare. S-a dovedit a fi o mişcare bună, pentru că a reuşit să aducă o audienţă puternică şi loială.

Citește și UMILINȚĂ MAXIMĂ PENTRU ANTENA 1! CE A FĂCUT PRO TV 

Telespectatorii ne spun că le place faptul că este un serial care pare real, că este construit atât pe părţile bune, dar şi pe cele mai puţin bune ale societăţii şi că personajele sunt puternice şi umane.

Serialul este inspirat din clasica poveste a contelui de Monte Cristo şi, astfel, sunt elemente pe care oamenii le recunosc. Dar, în final, este vorba despre o poveste universală de dragoste, trădare şi răzbunare, spusă într-un mod local, românesc.

Vom face şi sezonul doi. Nu am putea altfel atunci când vedem că mulţi români urmăresc serialul şi sunt captivaţi de poveste”, a declarat  Aleksandras Cesnavicius, CEO al postului Pro TV.

Despre Vlad

Serialul, inspirat din povestea lui Monte Cristo, spune povestea lui Adrian Anuței, un bărbat care a fost condamnat la închisoare, după ce a fost învinovățit de un jaf pe care nu l-a comis. După patru ani, Adrian revine sub numele de Vlad Pop (rol jucat de Adrian Nartea), cu un plan de răzbunare.

Citește și...