Sexy-Roxănica l-a zăpăcit pe iubi pe o plajă din Mexic!

Publicat: 01/02/2020 | 22:46

Roxana Nemeș se delectează cu fructe exotice direct de la sursă. Mai exact din Mexic, unde a dus-o iubitul afacerist, acum logodnic, după ce a cerut-o în căsătorie cu stil. Cântăreața a făcut și o sesiune foto incendiară pe plajă, special pentru cititorii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (VEZI ȘI: ROXANA NEMEȘ A FOST CERUTĂ DE SOȚIE ÎNTRUN MOD INEDIT ÎN BUCUREȘTI)

Roxana Nemeș are parte de zile însorite și de o vacanță prelungită, de mai multe săptămâni. După ce s-au distrat în New York câteva săptămâni bune, artista și viitorul ei soț, Călin Hagima, și-au luat zborul către Tulum, Mexic, după cum CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit în exclusivitate.

Roxana Nemeș se răsfață pe plajele din Mexic

Vacanța, un cadou scump de la logodnic, îi priește Roxanei, căci schimbă costumele de baie ca la o prezentare de modă și stă la soare cât e ziua de lungă. Blonda profită de vremea frumoasă, pentru că, în curând, trebuie să se întoarcă în țară, unde este așteptată de fani. Doar a scos piesă nouă, „Mie-e bine cu tine”, care pare să fie un succes până acum.

Direct din Mexic, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini în exclusivitate cu vedeta îmbrăcată corespunzător vremii și în ipostaze care mai de care mai provocatoare. Cu siguranță, fanii abia așteaptă să o vadă pe nouă prezentatoare în țară, cu noi povestiri despre experiența trăită departe de frigul și virușii din România.

Cerere în căsătorie în centrul Bucureștiului

Iubitul a cerut-o de soție în centrul Capitalei pe Roxana Nemeș

Călin Hagima a comandat peste mări și țări inelul de logodnă, o prețioasă bijuterie din aur alb cu diamant negru și diamante mici pe margine.  Și, pentru că a așteptat o eternitate după inel, iubitul vedetei s-a gândit să o ceară de nevastă într-un mod atipic, cum nu s-a mai văzut. (NU RATA: ROXANA NEMEȘ, SENZUALĂ ÎNTR-UN PICTORIAL DE SENZAȚIE)

Astfel, în mijlocul Bucureștiului, chiar în fața magazinului Cocor, Roxana Nemeș a primit o cerere în căsătorie la care martori au fost cam toți cetățenii ce au trecut prin zonă, pe ecranul mare al magazinului rulând imagini cu cei doi și cererea de căsătorie în sine.

Vacanță de aproape 20 de mii de euro

Roxana Nemeș a spus „Da” pe nerăsuflate, însă surprizele nu s-au terminat aici. Viitorul soț a cumpărat bilete pentru vacanța de neuitat, în care să-și consume logodna, la New York, SUA. Acolo au petrecut câteva săptămâni bune, după care au zburat către Tulum, Mexic, pe o plajă exotică. (CITEȘTE ȘI: O NOUĂ SCHIMBARE LA ANTENA 1! CE CÂNTĂREAȚĂ VA FI PREZENTATOARE LA ACCES DIRECT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...