Sfâșietor! Ce i-a spus Aurelia Chiriţă soțului ei, înainte să se urce în microbuzul-morții din Ialomiţa: “A pupat copiii, parcă Dumnezeu i-a zis”

Publicat: 07/10/2019 | 10:53
Soțul Aureliei Chiriță a rememorat în cadrul unui interviu ultima discuție pe care a avut-o cu aceasta, înainte să se urce în microbuzul-morții. Mărturiile sale sunt sfâșietoare… Bărbatul și-a stăpânit cu greu lacrimile care îi inundă ochii de două zile… de când a rămas singur să își crească cei trei copii pe care i-a dăruit femeia iubită. 

Citește și: Alexandra Badea, cea mai tânără mămică moartă în tragedia din Ialomiţa! Şi-a presimțit moartea? Gestul făcut înainte de accident

Ce i-a spus Aurelia Chiriţă soțului ei, înainte să se urce în microbuzul-morții

În vârstă de 31 de ani, Aurelia Chiriţă era mamă a trei copii: un băiat și două fetițe. Mezina familiei are doi anișori și nu știe că cea care i-a dat viață nu mai este… Soțul tinerei mămici a povestit ce a făcut aceasta înainte să plece spre muncă pentru ultima dată. Costel Chiriță a spus că femeia și-a sărutat copiii, parcă presimțind că nu se va mai întoarce niciodată în viață la ei și atunci când el a rugat-o să aibă mare grijă de ea, l-a liniștit, reamintindu-i că mereu face asta.

Citește și: Mesajul transmis de Klaus Iohannis după accidentul înfiorător din Ialomița: “Nepăsarea criminală…”

“Ieri dimineață, când a plecat, a pupat copii – parcă Dumnezeu i-a zis – și i-am zis să aibă grjă de ea, i-am spus de două ori și a zis: «Hai, măi, ce, cum să nu am grijă? Stai liniștit». Pentru mine rămâne veșnic, deci, o am în suflet până închid și eu ochii”, a povestit cu multă tristețe în glas soțul Aureliei Chiriță, relatează observator.tv.

Ieri, trupurile victimelor accidentului din Ialomița, care a declanșat Planul Roșu de Intervenție au fost aduse în localitatea Munteni-Buzău, unde vor fi înmormântate.

Citește și: Mărturiile cutremurătoare ale soțului uneia dintre victimele accidentului din Ialomița: ”Era un maldăr de fiare unul peste altul”

O probă importantă în tragedia din apropiere de Slobozia va fi analiza tahografului aflat pe tir, pentru că el indică timpii de condus. Medicii legiști vor să se asigure că șoferul nu a suferit vreun infarct în timpul condusului.