Sfâșietor! Unde stă rochia în care va fi îmbrăcată Iulia, fata de 15 ani ucisă în Germania: “Înmormântăm o prințesa”

Publicat: 14/06/2018 | 18:16

Iulia, fata de 15 ani înjunghiată mortal într-un parc din orașul german Viersen, era singură la părinți. Cu inimile sfâșiate de dor și jale, ei au vorbit despre ziua în care o vor conduce pe ultimul drum pe adolescentă. Pregătirile aproape s-au încheiat și, potrivit mărturisirilor dureroase ale părinților Iuliei, aceasta va fi înmormântată în rochie albă de mireasă. Imaginea cu locul în care e ținută aceasta i-a emoționat pe apropiații copilei. (Oferta speciala playstation)

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Iuliei, adolescenta de 15 ani înjunghiată mortal în Germania. Cine este, de fapt, fostul iubit, și ce au declarat părinții ei

Rochia de mireasă în care Iulia va fi depusă în sicriul în care își va dormi somnul de veci a fost așezată pe patul său. Alături de acesta stă un urs de pluș, pe care tatăl ei i l-a dăruit în urmă cu patru ani. Părinții ei sunt distruși de durere, abia mai au putere să se țină pe picioare și să rostească ceva. Toate astea în timp ce lacrimile le curg neîncetat pe obraji. (Super oferte la accesorii gaming)

Noptiera din camera Iuliei, transformată într-un mic altar

Lângă patul din camera adolescentei înjunghiată mortal în Germania se află o noptieră, pe care Elena și Marian, părinții Iuliei, au transformat-o într-un mic altar. Pe ea se află două lumânări aprinse, o poză cu fiica lor și un buchet de flori.

“Ea se despărțise de el din cauza drogurilor. Era o față cuminte. Acum, îngropăm o prințesa!”, a spus Marian, tatăl adolescentei care a fost înjunghiată mortal într-un parc din Germania, pentru jurnaliștii de la Bild.

Apropiații au povestit că Iuliei nu îi plăcea aici și că se plângea mereu că duce dorul prietenilor din România și ar vrea să se întoarcă acasă. Ea și tânărul bulgar, care a ucis-o, au avut o relație de doi ani. Luni, 11 iunie, în jurul prânzului, băiatul a așteptat-o când a ieșit de la școală și, după o discuție pe o bancă în parcul din centrul orașului Viersen, a înjunghiat-o de mai multe ori. Matya Kostov era cunoscut de poliție pentru mai multe infracțiuni.

 

Citește și...