Și-a făcut un selfie și… Detaliul cutremurător dintr-o fotografie făcută de o fetiță de 13 ani

Publicat: 15/07/2020 | 13:11
Și-a făcut un selfie și… Detaliul cutremurător dintr-o fotografie făcută de o fetiță de 13 ani

O fetiță și-a făcut un selfie în mașină, iar mama ei a descoperit un detaliu uluitor pe bancheta din spate a autoturismului.

O fetiță în vârstă de 13 ani mergea cu mașina împreună cu mama sa. Harper și-a făcut mai multe selfie-uri, iar într-unul din ele a ieșit la iveală un detaliu uluitor.

Pe bancheta din spate a mașinii se observa o siluetă de copil. Mama micuței a făcut descoperirea incredibilă și nu-i venea să creadă. Însă adevărul acesta era! În fotografie era un băiețel. (CITEȘTE ȘI: FOSTA DOAMNĂ NĂSTASE A FOST AGRESATĂ DE SOȚ ÎN SHAORMERIE. FLORIN PASTRAMĂ A BĂGAT-O LA COLȚ ȘI…)

Ulterior, femeia a făcut legătura între fotografie și silueta de băiat. Se pare că în zona în care poza a fost făcută a existat un accident grav de circulație, în urma căruia un băiețel ți-a pierdut viața.

Fotografia a ajuns virală

Fotografia a ajuns imediat virală pe internet, iar oamenii care sunt pasionați de paranormal au ajuns la concluzia că silueta regăsită în fotografie este cea a băiețulului care a murit cu ceva timp în urmă într-un accident de circulație.

De asemenea, aceștia s-au gândit și la varianta dacă fotografia a fost un avertisment pentru mama fetiței deoarece Harper are doar 13 ani și plus de asta, nici nu purta centură de siguranță în timpul călătoriei cu mașina. (VEZI ȘI: MINISTRUL ECONOMIEI, DECLARAȚII DESPRE ÎNCHIDEREA TERASELOR DUPĂ ORA 22 DIN CAUZA NUMĂRULUI MARE DE INFECTĂRI CU NOUL CORONAVIRUS)