Home » Trending » Și-a măcelărit soția, dar nu regretă: ”Soacra mea e vinovată! Dacă nu era ea, nu o omoram!”

Și-a măcelărit soția, dar nu regretă: ”Soacra mea e vinovată! Dacă nu era ea, nu o omoram!”

De: I.D. 25/02/2020 | 23:30

Deși obținuse două ordine de protecție împotriva soțului care o agresa fizic și psihic, o femeie de 32 de ani din Chitila, mamă a doi copii – de 3 și 5 ani – a fost ucisă cu un cuțit de partenerul de viață. Acesta nu ar fi trebuit să se apropie la mai puțin de 200 de metri de soția sa, numai că – de la bun început – a existat un ”amănunt” care nu a fost luat în seamă. Criminalul locuia într-o altă casă, ce-i drept, numai că pe aceeași stradă, la doar… 100 de metri distanță. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a oferit, ieri, în exclusivitate, informații noi din acest caz șocant. Bunica paternă dorește să obțină tutela celor doi minori, cerând decăderea din drepturile părintești a fiului său și atacând-o dur pe bunica maternă, cea care are grijă, acum, de copii, iar totul se prezintă, brusc, într-o altă perspectivă. Pe de altă parte, criminalul din Chitila și-a măcelărit soția, însă nu regretă și o face responsabilă pe… soacra sa. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE CRIMINALUL DIN CHITILA: “ARE DEPRESII MARI, CONSUMĂ ETNOBOTANICE ȘI…”)

Criminalul avea probleme psihice – consemnate, de altfel, în dosarul său medical -, consuma cu regularitate alcool și etnobotanice, fusese închis în Elveția pentru furt (2 ani și jumătate) și o amenința, constant, pe femeia care îi dăruise doi copii. Crima s-a petrecut la primele ore ale dimineții, în timp ce minorii se aflau în casă, polițiștii fiind anunțați prin apel la numărul de urgență 112. Bărbatul a încercat, apoi, să își taie venele, cu intenția de a se sinucide, numai că nu a reușit. Polițiștii care declanșaseră căutările l-au descoperit în locuința personală, ducându-l la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ulterior, criminalul a fost arestat. (VEZI ȘI AICI: DECLARAȚIILE FĂCUTE DE CRIMINALUL DIN CHITILA AU STÂRNIT REVOLTĂ ÎN SUFLETELE RUDELOR IRINEI ANDREI. CE A PUTUT SĂ SPUNĂ BĂRBATUL CARE ȘI-A LĂSAT COPIII ORFANI DE MAMĂ)

Copiii au rămas în grija bunicii materne, dar…

Acest caz tragic a indus, de la bun început, două abordări. Una dintre ele a fost aceea a violenței conjugale care poate duce – după împăcări temporare, tergiversări și promisiuni neonorate – chiar la crimă, în pofida unor ordine de protecție care, din nefericire, nu s-au dovedit a fi decât simple hârtii pe care criminalul le-a tratat cu indiferență. A doua abordare este cea referitoare la soarta celor doi copii rămași fără mamă și fără tată, acesta urmând a petrece ani grei de închisoare pentru crima comisă.

După ce mama lor a fost ucisă, copiii au rămas în grija bunicii materne, chiar în locuința unde s-a petrecut crima. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut informații conform cărora bunica paternă dorește să obțină tutela celor doi minori. Da, cere ca fiul ei să fie decăzut din drepturile părintești, însă o cheamă în instanță pe mama femeii ucise – reprezentată de cunoscuta avocată Luminița Nuță – și declară că aceasta consumă alcool, motiv pentru care nu-i poate crește pe minori în condiții normale. Bunica paternă susține și că aceștia – locuind în casa în care s-a comis crima – vor fi afectați, psihic, pentru totdeauna. (NU RATA: ULTIMELE MESAJE ALE CRIMINALULUI DIN CHITILA CARE ȘI-A UCIS SOȚIA PREVESTEAU TRAGEDIA: ”LAS-O CĂ NU MAI ARE MULT”)

După ce mama lor a fost ucisă, copiii au rămas în grija bunicii materne

Criminalul din Chitila, declarație halucinantă: ”Dacă nu era ea, nu o omoram”

După ce a fost reținut, criminalul din Chitila s-a rezumat la doar câteva cuvinte, înainte de a fi urcat în mașina polițiștilor, spunând doar că își cere iertare în fața lui Dumnezeu. “Îmi cer scuze, îmi cer iertare… în fața Lui Dumnezeu”. La scurt timp după ce s-a aflat despre declarațiile făcute de criminal, una dintre prietenele femeii omorâte nu s-a mai putut abține și a spus: “Nimeni nu o să te ierte pentru răul ăsta”. Apelul la divinitate la care a recurs bărbatul nu este, însă, decât praf în ochi, și asta nu pentru că își cere iertare, ci mai ales fiindcă mută responsabilitatea, cu o lejeritate demnă de o cauză mai bună, pe umerii altcuiva.

Conform informațiilor obținute, în exclusivitate, de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, bărbatul nu își asumă vina și declară că tragedia a avut loc doar pentru că vinovată ar fi fost, de fapt, soacra sa. Totuși, nu își argumentează declarația, rezumându-se la a spune că nu și-ar fi omorât soția dacă nu ar fi existat… mama acesteia. ”Soacra mea e vinovată! Dacă nu era ea, nu o omoram!”, a spus criminalul din Chitila.

Totuși, dacă punem în balanță și o declarație anterioară a bărbatului, premeditarea crimei nu poate fi eliminată din acest scenariu tragic, iar ideea că soacra este cea vinovată devine doar o tentativă de a denatura adevărul.  Potrivit unor alte informații, bărbatul dăduse de înțeles că urmează să se întâmple ceva – referindu-se chiar la soția sa -, iar răbufnirea sa a avut loc într-un schimb de mesaje cu… nașa de cununie. Iată ce scria criminalul din Chitila: ”Las-o că nu mai are mult. Eu m-am cam săturat de toată povestea asta și mi s-a acrit până peste cap”(CITEȘTE ȘI: DECLARAȚII HALUCINANTE ÎN CAZUL CRIMEI DIN RĂCĂCIUNI! MAMA ADOLESCENTULUI CARE ȘI-A OMORÂT TATĂL ȘI A ÎNGROPAT CADAVRUL ȘTIA DESPRE ASASINAT)

Criminalul din Chitila: ”Soacra mea e vinovată! Dacă nu era ea, nu o omoram!”

Cine va avea câștig de cauză?

Bunica paternă cere custodia copiilor, afirmând că este singura care poate asigura dezvoltarea lor corespunzătoare, spre deosebire de bunica maternă care ar trebui să fie exclusă din această ”ecuație” complicată, iar din informațiile obținute reiese că mama criminalului ar dori să îi mute pe copii… tocmai în Germania, acolo unde locuiește. Lupta se anunță a fi una teribilă, însă adevărul va trebui să iasă la iveală.

Firește, binele celor doi minori rămași fără mamă și tată este esențial, iar ambele părți își vor susține punctul de vedere. Cert este că, dincolo de toate aspectele încă nelămurite – a se vedea vina pe care criminalul o aruncă asupra soacrei sale, motivându-și crima prin comportamentul acesteia – semnele de întrebare rămân. Încă nu sunt cunoscute toate detaliile care au devenit puncte de reper pe drumul către crimă, iar instanța trebuie să decidă cine va avea câștig de cauză în acest adevărat ”război al bunicilor”. (VEZI ȘI AICI: DETALII INCREDIBILE APAR ÎN CAZUL ORIBILEI CRIME DE LA RĂCĂCIUNI. MOTIVUL PENTRU CARE BĂIATUL ÎN VÂRSTĂ DE 16 ANI ȘI-A UCIS TATĂL)

Binele celor doi minor rămași fără mamă și tată este esențial

Problemele de sănătate ale viitorului criminal, confirmate de actele atașate la dosar

Procesele desfășurate între soți pot duce, de multe ori, și la situații în care una dintre părți exagerează, tocmai pentru a avea câștig de cauză. Dar, de data aceasta, femeia de 32 de ani din Chitila care avea să fie ucisă de partenerul de viață nu mințea. Actele atașate dosarului confirmau problemele psihice ale viitorului criminal. Apărătorul acestuia a încercat să-i găsească unele circumstanțe atenuante, astfel încât ordinul de protecție să nu fie emis sau – în cazul în care va fi emis – să aibă o valabilitate mai scurtă. Și asta pentru că erau la mijloc doi copii minori care nu puteau fi despărțiți, timp îndelungat, de tată, plus că exista și ipoteza – timpul a demonstrat contrariul, din nefericire – că părțile s-ar putea împăca.

În ceea ce privește eventuale acte de violență săvârșite de tată împotriva celor doi copii minori, instanța a stabilit că acestea nu au avut loc, chiar dacă au existat situații în care cel puțin unul dintre minori a asistat la lovirea mamei sale de către bărbatul cuprins de furie. Tocmai de aceea, instanța a decis că un ordin de protectie referitor la relația tată-copii nu este necesar. Însă comportamentul agresiv față de soție a fost demonstrat, apelându-se chiar și la proba cu martori. (NU RATA: CRIMINALUL DIN BACĂU A FOST GĂSIT MORT ÎN RÂUL BISTRIȚA! BĂRBATUL ȘI-A UCIS SOȚIA ȘI A ABANDONAT-O ÎN MAȘINĂ)

Actele atașate dosarului confirmau problemele psihice ale viitorului criminal

Comunicatul IPJ Ilfov: ”Femeia nu prezenta semne vitale”

După ce criminalul din Chitila a fost reținut, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a emis un comunicat prin care a oferit primele informații despre această tragedie.

„Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei. Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.

Precizăm faptul că bărbatul în cauza avea emis din data de 18.12.2019, de către Judecătoria Buftea, un ordin de protecție.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmarirea  penală fiind în competenta exclusivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, s-a arătat în comunicatul al IPJ Ilfov. (VEZI ȘI AICI: GEST EXTREM AL UNUI CRIMINAL, ÎN ÎNCHISOAREA DIN GHERLA)

Când este instituită tutela minorului/minorilor

Tutela minorilor se instituie doar în cazuri bine definite. Instanța poate lua o asemenea hotărâre în cazul în care ambii părinți ai copilului sau copiilor sunt decedați, dacă sunt necunoscuți sau decăzuți din drepturile părintești sau dacă li s-a aplicat pedeapsa penală a decăderii din drepturile părintești. Totodată, tutela supra minorului/minorilor poate fi instituită dacă părinții sunt puși sub interdicție judecătorească, sunt dispăruți sau declarați – judecătorește – decedați.

Există și cazul special al unei adopții, iar, dacă aceasta încetează, atunci tot instanța de judecată hotărăște dacă instituirea unei tutele este în interesul minorului/minorilor. (CITEȘTE ȘI: UCIGAȘUL DE LA CARACAL PARE ”REÎNCARNAREA” MONSTRULUI CU PESTE 20 DE CRIME!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Umilință supremă! Motivul real pentru care COVE a renunțat la contract. De abia acum a recunoscut
Umilință supremă! Motivul real pentru care COVE a renunțat la contract. De abia acum a...
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Mirela Vaida, primele declarații despre AL PATRULEA COPIL. Ce sex vor să aibă, de fapt
Mirela Vaida, primele declarații despre AL PATRULEA COPIL. Ce sex vor să aibă, de fapt
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și a credinței! Transformarea e totală
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și...
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:...
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată acum minunea lui Guță
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată...
Încă un actor legendar al României a părăsit scena!
Încă un actor legendar al României a părăsit scena!
O bancă vinde un Suzuki Vitara recuperat de la client. Mașina arată ca nouă, dar merită banii ceruți?
O bancă vinde un Suzuki Vitara recuperat de la client. Mașina arată ca nouă, dar...
Cine este femeia cu care Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin, la doar două luni după ce aceasta a născut
Cine este femeia cu care Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin, la doar două...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Palma teribilă dată de Ceaușescu Uniunii Sovietice! Cum a sfidat pumnul de fier sovietic. VIDEO
Palma teribilă dată de Ceaușescu Uniunii Sovietice! Cum a sfidat pumnul de fier sovietic. VIDEO
Andreea Marin, INFECTATĂ cu covid-19! Vedeta a ajuns la pat: 'Dureri musculare, febră...'
Andreea Marin, INFECTATĂ cu covid-19! Vedeta a ajuns la pat: 'Dureri musculare, febră...'
Moartea profesoarei Sabina Nessa. Polițiștii englezi cer ajutorul londonezilor pentru identificarea unui bărbat surprins de camerele de supraveghere
Moartea profesoarei Sabina Nessa. Polițiștii englezi cer ajutorul londonezilor pentru identificarea unui bărbat surprins de...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
ȘOC TOTAL la granița cu România! Anunțul care aruncă în aer toată regiunea: Noi suntem gata
ȘOC TOTAL la granița cu România! Anunțul care aruncă în aer toată regiunea: Noi suntem...
VESTE ȘOC despre Andreea Marin! Anunțul cumplit venit în TOIUL NOPȚII
VESTE ȘOC despre Andreea Marin! Anunțul cumplit venit în TOIUL NOPȚII
Persoana din umbră care o ajută pe Monica Gabor. Columbeanu va vărsa lacrimi amare: „Tânăr și bogat, are tot ce își dorește”
Persoana din umbră care o ajută pe Monica Gabor. Columbeanu va vărsa lacrimi amare: „Tânăr...
Anunțul momentului pentru cei cu CENTRALE TERMICE! Nimeni nu ar mai fi crezut așa ceva
Anunțul momentului pentru cei cu CENTRALE TERMICE! Nimeni nu ar mai fi crezut așa ceva
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Dezbrăcatu’ și-a plănuit înmormântarea? Ce susține Codruț Kegheș că va scrie pe crucea lui EXCLUSIV
Dezbrăcatu’ și-a plănuit înmormântarea? Ce susține Codruț Kegheș că va scrie pe crucea lui EXCLUSIV
Prietenia între specii. Joaca între un pui de câine şi fluture, într-un video viral adorabil
Prietenia între specii. Joaca între un pui de câine şi fluture, într-un video viral adorabil
Cum a evitat Theo Rose un fiasco la nunta lui Liviu Teodorescu: „Nu dădeam semne că o să mă apuce dracii”
Cum a evitat Theo Rose un fiasco la nunta lui Liviu Teodorescu: „Nu dădeam semne...
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a dat-o actorului
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
A fost găsit mort în casă! Controversatul afacerist român a lăsat un „bilet de adio” (EXCLUSIV)
A fost găsit mort în casă! Controversatul afacerist român a lăsat un „bilet de adio”...
Ea e sexy jurnalista de la care o legendă a fotbalului nu și-a luat ochii! Întrebarea cu care l-a blocat
Ea e sexy jurnalista de la care o legendă a fotbalului nu și-a luat ochii!...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ..."
Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu? Afaceristul a fost testat pozitiv cu COVID-19
Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu? Afaceristul a fost testat pozitiv cu...
Încă un mare oraş din ţară este sufocat de pandemie. Incidenţa a sărit în aer
Încă un mare oraş din ţară este sufocat de pandemie. Incidenţa a sărit în aer
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
Sebastian Chitoșcă, mesaj emoționant, cu ochii în lacrimi: „Jumătatea mea...”
Sebastian Chitoșcă, mesaj emoționant, cu ochii în lacrimi: „Jumătatea mea...”
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
Zeci de produse la preț de nimic! Anunțul așteptat de toți clienții
Zeci de produse la preț de nimic! Anunțul așteptat de toți clienții