Acasă » Trending » Mărturii de ultimă oră despre criminalul din Chitila: “Are depresii mari, consumă etnobotanice și…”

Mărturii de ultimă oră despre criminalul din Chitila: “Are depresii mari, consumă etnobotanice și…”

De: I.D. 07/02/2020 | 23:40

Chitila, județul Ilfov. O dimineață de vineri absolut normală s-a transformat într-o tragedie, iar polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Ilfov au intervenit de urgență. Era ora 06.47 atunci când o femeie a anunțat că un bărbat și-a tăiat soția cu un cuțit. Polițiștii din Chitila și cadre ale Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, descoperind în imobilul respectiv o femeie care nu prezenta semne vitale. Decesul victimei a fost constatat de un echipaj al ambulanței sosite, în același timp, la locul crimei. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exlusivitate, și alte detalii șocante despre această ceartă conjugală care s-a încheiat printr-o crimă și… o tentativă de sinucidere. Paradoxal, femeia ucisă avea un ordin de protecție obținut împotriva soțului său, hotărârea judecătorilor fiind emisă pe data de 18 decembrie a anului trecut și fiind valabilă șase luni. (CITEȘTE ȘI: CRIMĂ ȘOCANTĂ ÎN BACĂU! O TÂNĂRĂ MĂMICĂ A FOST UCISĂ CU SÂNGE RECE ȘI ABANDONATĂ ÎNTR-O MAȘINĂ)

Nu este pentru prima oară când un scandal conjugal degenerează, ajungându-se la violență extremă. De data aceasta, însă, criminalul cuprins de furie nu a mai ezitat și a pus mâna pe cuțit, omorând femeia cu care avea doi copii, unul de 3 ani și unul de 5 ani. Chiar dacă polițiștii și echipajul ambulanței au ajus foarte repede la locul crimei, ei nu au mai putut face nimic pentru a salva viața femeii înjunghiate. Cearta care a degenerat a avut ca punct de pornire faptul că soțul i-a reproșat femeii în vârstă de 32 de ani că nu își poate vedea copiii, însă în balanța fatală au cântărit greu problemele psihice ale criminalului, alcoolul și gelozia. (VEZI ȘI: CRIMINALUL DIN BACĂU A FOST GĂSIT MORT ÎN RÂUL BISTRIȚA! BĂRBATUL ȘI-A UCIS SOȚIA ȘI A ABANDONAT-O ÎN MAȘINĂ)

A încercat să se sinucidă după ce și-a omorât soția

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că femeia a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit, agresorul nefiind găsit la locul crimei atunci când s-a intervenit în urma sesizării primite la Inspectoratul de Poliție al județului Ilfov. Criminalul a părăsit casa, după ce și-a ucis partenera de viață, iar polițiștii au început urmărirea pentru a-l descoperi și reține. Într-un timp foarte scurt, totuși, acesta a fost identificat la domiciliul său – cei doi nu mai locuiau împreună -, prezentând ”urme de tăiere a venelor”. Bărbatul, cuprins de remușcări sau fiindu-i teamă de repercusiunile gestului său, a încercat să se sinucidă, numai că nu polițiștii l-au găsit în viață. I-au fost acordate primele îngrijiri medicale, iar ulterior bărbatul a fost transportat la un spital din București.

Conform declarațiilor făcute de polițiști din cadrul acestei anchete, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov. (NU RATA: ȘI-A MOTIVAT MONSTRUOASA CRIMĂ: “AM CONFUNDAT-O CU SATANA!”)

Polițiștii din Chitila și cadre ale Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați, vineri dimineață, că un bărbat și-a înjunghiat soția

Soția, în instanță: ”Soțul meu are probleme psihice și consumă etnobotanice”

Bineînțeles că o astfel de tragedie i-a oripilat pe vecinii care îi cunoșteau pe cei doi. Din ceea ce au declarat unii dintre aceștia, criminalul era o persoană violentă și ”certată cu legea”. Însă asta nu justifică, firește, sângele rece de care a dat dovadă atunci când a pus mâna pe cuțit pentru a-și face singur dreptate. Numai că supărarea sa – transformată în furie criminală – avea rădăcini adânci, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România – a intrat în posesia unor informații care transmit că între cei doi soți au existat, cel puțin în ultimele luni, probleme care au făcut ca atmosfera conjugală să degenereze.

În luna decembrie a anului trecut, prezentându-se în fața instanței – împreună cu soțul agresiv – femeia de 32 de ani, mamă a doi copii, a specificat că bărbatul său „are probleme psihice, depresii mari” și, pentru ca totul să fie și mai grav, „consumă etnobotanice”. În trecut, astfel de probleme au mai existat, numai că – așa cum se întâmplă de foarte multe ori, plecându-se de la premisa că lucrurile vor reveni la normalitate după ani de mariaj – au încercat amândoi să își mai ofere o șansă de împăcare și o viață în care cei doi copii să crească într-un mediu familial corespunzător. (CITEȘTE ȘI: CRIMA CARE A CUTREMURAT ROMÂNIA. AUTORITĂȚILE AU FĂCUT ANUNȚUL AZI-DIMINEAȚĂ, LA ORA 07:00)

Victima în vârstă de 32 de ani declarase în fața instanței: ”Soțul meu are probleme psihice și consumă etnobotanice”

Soțul a devenit gelos și a trecut, mai întâi, la agresiuni psihice

Femeia a mai declarat, în instanță, înainte de a obține ordinul de protecție, că – o perioadă de timp – totul s-a desfășurat în limite rezonabile, soțul dând senzația că s-a îndreptat. Numai că, la un moment dat, certurile conjugale au reînceput, iar tensiunea a crescut proporțional. Bărbatul a devenit gelos și a început să o agreseze psihic pentru tot felul de ”nimicuri”. Alcoolul, bineînțeles, a fost un factor agravant în tot acest scenariu care a dus, până la urmă, la uciderea femeii înspăimântate de propriul soț, iar de la agresiunile psihice s-a ajuns, inevitabil, la agresiuni fizice. Și-a lovit soția, în repetate rânduri, aceasta prezentând chiar și în fața instanței urme de lovituri primite în zona feței.

Viitoarea victimă a precizat, de altfel, că nu mai locuiește împreună cu soțul, iar mama ei a fost prezentă pentru a confirma cele declarate. Totodată, femeia a mai spus că se simte permanent amenințată de soțul ei, în astfel de condiții fiind imperios necesar un ordin de protecție. Bărbatul – conform celor declarate de ea – era tot timpul amenințător, având o ”atitudine intimidantă” nu numai față soția sa, ci și față de cei doi copii minori. (VEZI ȘI AICI: PRIMELE IMAGINI CU ”MAFIOTUL” DIN MĂGURELE. CANCAN.RO PUBLICĂ ȘI SINGURELE FOTOGRAFII CU VICTIMA LA LOCUL ”EXECUȚIEI”)

Viitorul criminal își lovise soția, în repetate rânduri, aceasta prezentând chiar și în fața instanței urme de lovituri primite în zona feței

Problemele de sănătate ale viitorului criminal erau confirmate de actele atașate la dosar

Procesele desfășurate între soți pot duce, de multe ori, și la situații în care una dintre părți exagerează, tocmai pentru a avea câștig de cauză. Dar, de data aceasta, femeia de 32 de ani din Chitila avea dreptate, actele atașate dosarului confirmând problemele psihice ale viitorului criminal. Apărătorul acestuia a încercat să-i găsească unele circumstanțe atenuante, astfel încât ordinul de protecție să nu fie emis sau – în cazul în care va fi emis – să aibă o valabilitate mai scurtă. Și asta pentru că erau la mijloc doi copii minori care nu puteau fi despărțiți, timp îndelungat, de tată, plus că exista și ipoteza – timpul a demonstrat contrariul, din nefericire – că părțile s-ar putea împăca.

În ceea ce privește eventuale acte de violență săvârșite de tată împotriva celor doi copii minori, instanța a stabilit că acestea nu au avut loc, chiar dacă au existat situații în care cel puțin unul dintre minori a asistat la lovirea mamei sale de către bărbatul cuprins de furie. Tocmai de aceea, instanța a decis că un ordin de protectie referitor la relația tată-copii nu este necesar. Însă comportamentul agresiv față de soție a fost demonstrat, apelându-se chiar și la proba cu martori. (NU RATA: ”MAFIOTUL DE LA MĂGURELE” A MĂRTURISIT LA AUDIERI CĂ A CUMPĂRAT ARMA CRIMEI DE PE INTERNET!)

Victima obținuse un ordin de protecție și în vara anului trecut

Pare incredibil, însă este adevărat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a descoperit că relația tensionată dintre cei doi avea rădăcini mult mai adânci, iar soția înspăimântată de bărbatul care o agresa fizic și psihic – chiar și în fața celor doi minori – obținuse, cu doar câteva luni în urmă… un alt ordin de  protecție. Totul s-a întâmplat după ce viitorul criminal revenise din Elveția, acolo unde stătuse… în spatele gratiilor pentru furt și avusese de ispășit o condamnare de 2 ani și jumătate.  În fața instanței, femeia prezentase încă din vara lui 2019 comportamentul violent al soțului – alimentat de scenele de gelozie frecvente – iar judecătorii au decis că această cerere a femeii este justificată.

”Pentru toate considerentele expuse anterior, apreciind că intervenția instanței este necesară pentru a preîntâmpina producerea unei tragedii și pentru ca pârâtul să conștientizeze gravitatea faptelor sale, se va admite cererea, astfel cum a fost precizată, ș i se va emite un ordin de protecție, pentru o durată de 4 luni de la pronunțare”.

În consecință, încă din luna august a anului trecut, comportamentul agresiv al viitorului criminal nu mai putea fi pus la îndoială, iar acesta – în urma primei decizii – nu avea voie să se apropie de soția sa la mai puțin de 200 de metri, fiind avertizat că, în cazul în care va încălca respectivul ordin de protecție, va fi pasibil de o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la un an. Primul ordin de protecție emis împotriva celui care avea să devină, în dimineața zilei de vineri – 7 februarie 2020 – ”Criminalul din Chitila” a fost emis pe data de 14 august 2019. Iar scandalurile au reînceput imediat după cele patru luni, astfel că bărbatul și viitoarea sa victimă s-au prezentat din nou în instanță, femeia fiind din ce în ce mai înfricoșată. (CITEȘTE ȘI: ULTIMA ORĂ! PRIMELE IMAGINI CU FETIȚA DE 11 ANI ÎN MAȘINA OLANDEZULUI SUSPECT DE CRIMĂ)

”Criminalul din Chitila” a pus mâna pe cuțit și și-a înjunghiat soția. Exista un ordin de protectie împotriva lui

Ordinul de protecție din decembrie 2019 avea valabilitate șase luni

Gelozia, alcoolul, etnobotanicele și problemele psihice ale criminalului au fost, cu certitudine, factori agravanți în tot acest scenariu încheiat tragic. Primul ordin de protecție – cu o valabilitate de 4 luni – a expirat, tensiunea a atins, din nou, cote extreme. Și, în astfel de condiții, soția agresată a cerut un alt ordin de protecție, simțindu-și viața amenințată. În conformitate cu hotărârea instanței din data de 18 decembrie 2019, criminalul nu ar fi avut voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de soția sa, timp de 6 luni de zile de la data emiterii ordinului. Mai mult, judecătorii hotărâseră că bărbatul ar fi trebuit să urmeze consiliere psihologică de specialitate, tocmai pentru a reuși să ”scape” de comportamentul violent la care era predispus. Orice contact cu soția sa era, de altfel, interzis, inclusiv telefonic sau prin corespondență. (VEZI ȘI AICI: O ROMÂNCĂ A FOST UCISĂ ÎN ITALIA CU O LOVITURĂ DE CUȚIT ÎN INIMĂ! CRIMA S-A PETRECUT ÎN FAȚA CELOR DOI COPILAȘI AI EI)

”Tip solutie – Admite în parte cererea. Soluția pe scurt – Admite în parte cererea formulată de reclamanta (…), în contradictoriu cu pârâtul (…). În temeiul dispozițiilor art. 23 alin. 1 din Legea nr. 217/2003 republicată, emite următorul ORDIN DE PROTECTIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: În temeiul dispozițiilor art. 23 alin. 1 din Legea nr. 217/2003 republicată – obligă pe pârâtul (…) să păstreze o distanţă minimă de 200 m faţa de reclamanta (…), cu excepţia situaţiilor în care se impune prezenţa concomitentă a părţilor în faţa autorităţilor. Obligă pe pârâtul (…), să păstreze o distanţă minimă de 200 m faţa de locuinţa efectivă a reclamantei (…).

Obligă pe pârâtul (…) să păstreze o distanţă minimă de 200 m faţa de locul de muncă al reclamantei (…). Obligă pârâtul (…) să urmeze consiliere psihologică de specialitate sub aspectul controlului comportamentului violent. Interzice pârâtului (…) orice contact cu reclamanta (…), inclusiv telefonic prin corespondenţă sau în orice alt mod. În baza art. 29 din Legea 217/2003 republicată, prezentul ordin de protecţie este executoriu, fără somaţie şi fără trecerea vreunui termen. Încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune, conform art. 32 alin. (1) din legea 217/2003, republicată”, a hotărât completul de judecată.

Însă, ieri dimineață, bărbatul – cu atâtea antecedente la activ – a pus mâna pe cuțit și a înjunghiat-o pe cea care îi dăruise doi copii. Ordinul de protecție, aflat în vigoare, nu a putut-o proteja de furia partenerului de viață, iar anchetatorii vor descoperi, cu siguranță, și alte informații șocante în timpul anchetei aflate în desfășurare. (NU RATA: UN IEȘEAN ȘI-A UCIS MAMA DE 84 DE ANI CU UN LEMN DE FOC. DUPĂ CRIMĂ, INDIVIDUL A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ ÎNSĂ A FOST SALVAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt, părțile comune de pe scara blocului și nu numai. Ești responsabil pentru ele și riști amenzi uriașe
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt,...
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la ofertă și le cumpără fără să se uite pe etichetă
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la...
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va pune în aplicare
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va...
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce și-a întrerupt, de fapt, David Popovici studiile universitare, după doar câteva luni de la înscriere
De ce și-a întrerupt, de fapt, David Popovici studiile universitare, după doar câteva luni de...
Cum își menține silueta Loredana Groza la 53 de ani. La ce a renunțat definitiv: ”Vă sfătuiesc și pe voi”
Cum își menține silueta Loredana Groza la 53 de ani. La ce a renunțat definitiv:...
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni nu are ce să îți facă
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni...