Și-a ”mituit” soția ca să renunțe la divorț!

Autor: C. C.
Publicat: 25/05/2020 | 23:54

Împăcare-bombă în showbiz! Unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă se reface. Leo de la Strehaia și-a ”mituit” soția ca să renunțe la divorț! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații spumoase.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare despre evoluția incredibilă a unuia dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. (NU RATA: AVEM PROBA “INFIDELITĂȚII” PRINȚULUI. SOȚIA A REACȚIONAT PROMPT: “AM BĂGAT ACTELE DE DIVORȚ ȘI…”)

S-a refăcut cuplul Dana Criminala – Leo de la Strehaia, cu toate că, în urmă cu aproximativ o lună, bruneta părea extrem de hotărâtă să pună capăt mariajului cu ”Prințul Țiganilor”. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Leo de la Strehaia ar fi ”mituit-o” pe Dana Criminala pentru a renunța la depunerea actelor de divorț. Pesemne că marele casting nu a avut rezultatul dorit, iar ”Prințul Țiganilor” s-a văzut nevoit să se întoarcă la brunetă, dar acest lucru se pare că l-a costat extrem de scump. Împăcarea celor doi s-ar fi produs după câteva runde de negocieri serioase.

Leo a «decartat» în contul Danei câteva mii de euro pentru a renunța la acțiunea de divorț. Se pare că și-a dat seama că e dependent de ea și a vrut cu orice preț să o aducă înapoi”, a declarat o persoană din anturajul celor doi.

Leo de la Strehaia și Dana Criminala au renunțat la divorț

Dana Criminala, declarații halucinante!

”Casătoria mea cu Leo e pe punctul de a se încheia. Am fost căsătoriți din 2015, dar am înaintat divorțul la un cabinet notarial. Urmează să fie și el înștiințat, am considerat că așa e mai bine pentru mine. Nu voi spune motivele, sunt lucruri personale.

Știu că mă iubește și că o să fiu mereu în inima lui indiferent ce o să zică și ce o să facă. Și mai știu că circul este trăsătura lui de bază, iar eu nu o să fac asta, mie îmi plac adevărul și realitatea și credeți-mă… dosarul lui e destul de gros. Și așa are destule probleme de sănătate, probleme cu legea, probleme cu diferite personae. Ce pot să spun e ca Dumnezeu să-l ajute”declara, în rumă cu câteva săptămâni, Dana Criminala, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Leo de la Strehaia a ”mituit-o” pe Dana pentru a renunța la acțiunea de divorț

A fost reținut sub acuzația de înșelăciune

În luna iulie a anului trecut, „Prințul țiganilor” a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi fost implicat într-un caz de înșelăciune alături de fiul său. (VEZI ȘI: FAMILIA „PRINȚULUI” I-A DAT CU TIFLA CORONAVIRUSULUI. MEGA-PARANGHELIE ÎN PLINĂ PANDEMIE)

”Sunt nevinovat. Aparatele alea… urmau să se vândă. Nu le-a furat nimeni”, a spus Leo de la Strehaia în timp ce mergea spre mașina poliției.

Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11:00, în calitate de inculpat.

A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea. Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, declara Ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia. (CITEȘTE ȘI: “PRINȚUL ȚIGANILOR”, EVACUAT DIN APARTAMENTUL DE LUX PENTRU CĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...