Silvia de la ”Bravo, ai stil!” l-a recucerit pe ”Prințișorul taxiurilor”, iar noi avem dovezile nocturne!

Publicat: 17/06/2018 | 10:11

După ce a făcut ravagii printre frumusețile feminine de pe scena mondenă a Capitalei, Ștefan Manolache, fiul unui politician din Iași, patron de firmă de taxiuri, s-a întors la prima lui dragoste din showbiz (VEZI DETALII AICI)CANCAN.RO, SITE-UL, NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii picante din viața celebrului băiat de bani gata, cunoscut drept ”Prințișorul taxiurilor” și pentru inima căruia Silvia de la ”Bravo, ai stil!” și nepoata ex-premierului Petre Roman ar fi dus un adevărat ”război”. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Încurcate sunt căile dragostei, iar de acest lucru pare că s-a convins și cel supranumit ”Prințișorul taxiurilor”.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) După ce a „bifat” mai multe frumuseți de prin showbiz-ul autohton, printre care s-au numărat Silvia Popescu, cea care a devenit cunoscută după ce a câștigat titlul de cea mai stilată femeie, în emisiunea ”Bravo, ai stil, Calina Roman, nepoata ex-premierului Petre Roman, dar și focoasa prezentatoare Maria Simion, tânărul originar din Iași se pare că și-a băgat mințile-n cap și s-a întors, acum, la prima dragoste. (NU RATA, AICI: PREZENTATOAREA TV ȘI-A LUAT ADIO DE LA FOTBALIST)

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Ștefan și Silvia în zona de nord a Capitalei. Îmbrăcați lejer, cei doi erau într-un moment de tandrețe, chiar în mijlocul străzii, în timp ce se îndreptau spre mașina tânărului. (NU RATA, AICI: A DANSAT SEXUAL ȘI A ”TOPIT” 15 STICLE DE LAURENT PERRIER ROSE…)

Mai mult decât atât, o sursă din anturajul cuplului ne-a confirmat faptul că, de ceva vreme, vedeta Kanal D a reușit să-l recucerească pe tânărul ieșean.

”Da, este adevărat, s-au împăcat. Toată lumea ştie că Silvia are are un temperament foarte dificil.  Acum au trecut peste toate divergențele și au îngropat securea războiului. Ștefan ș-a dat seama ce fată minunată este Silvia”, ne-a spus o prietenă a concurentei de la Kanal D.

Silvia de la ”Bravo, ai stil” și Ștefan s-au împăcat

Ştefan a ”înfiat-o” pe fiica Silviei de la ”Bravo, ai stil!

Evollete, fiica Silviei de la ”Bravo ai Stil”, este o puştoaică tare lipicioasă. E blondă, frumuşică şi îi seamănă mamei sale, iar toţi cei din jurul ei o iubesc. Micuţa îşi petrece din ce în ce mai mult timp alături de Ştefan Manolache, iar momentele emoţionate dintre ei, aproape ca o relaţie tată-fiică, sunt surprinse cu telefonul mobil şi ajung pe reţelele de socializare, primind zeci de ”like-uri” de la prietenii virtuali. Iată că rolul de ”tată de împrumut” i se potriveşte foarte bine lui Ştefan, care are o afecţiune pentru micuţa Evolette şi o prietenie frumoasă cu mama ei. (NU RATA, AICI: EX-IUBITUL SILVIEI S-A DAT COCOȘ ȘI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...