Simona Gherghe rupe tăcerea: ”M-am decis să vorbesc despre perioada dificilă din viața mea!” VIDEO

Publicat: 09/08/2020 | 09:27
Simona Gherghe rupe tăcerea: ”M-am decis să vorbesc despre perioada dificilă din viața mea!” VIDEO

Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, a decis să vorbească despre o perioadă dificilă pe care a traversat-o. Este vorba despre chinul prin care a trecut în speranța că va avea copii. Acum are doi, de care este foarte mândră.

CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE A PĂȚIT-O DIN NOU: ”DE DATA ASTA NU A MAI FOST GREȘEALA MEA!”

”M-am decis să vorbesc despre o perioadă dificilă din viața mea. Mă știți, sunt un om discret și nu dau din casă prea mult. Însă Libresse România m-a convins că e bine ca și povestea mea să fie auzită. M-am chinuit mult să am copii. Aproape doi ani de zile, am tot mers la medicul ginecolog, căci nu puteam să rămân însărcinată. Au urmat tratamente de stimulare ovariană, ecografii peste ecografii, teste de ovulație, așteptare și dezamăgire. și peste toate astea, întrebarea obsesivă a celor pe care îi întâlneam: “dar tu când faci un copil?” Ce să le fi spus? Că mă doare? Că nu știu să le răspund? Că m-am săturat să intre cu bocancii în chestiunea asta atât de intimă și dureroasă?

Cum știți deja, povestea mea e una cu final fericit. Sunt mamă a doi copii, însă multe alte femei suferă de infertilitate și se luptă și cu prejudecățile celor din jur. Știu că multe dintre voi ați obținut cu greu o sarcină, altele încă visați să vă strângeți puiul în brațe. Vă invit să vă spuneți și voi povestea. Ajută să știi că nu ești singură! Să lăsăm #PovestileDinNoi să fie auzite!”, a dezvăluit Simona Gherghe, pe Facebook.

#LibresseRomania ne invita sa lasam #PovestileDinNoi sa fie auzite!

M-am decis sa vorbesc despre o perioada dificila, din viata mea. Ma stiti, sunt un om discret si nu “dau din casa” prea mult. Insa Libresse Romania m-a convins ca e bine ca si povestea mea sa fie auzita. M-am chinuit mult sa am copii. Aproape doi ani de zile, am tot mers la medicul ginecolog, caci nu puteam sa raman insarcinata. Au urmat tratamente de stimulare ovariana, ecografii peste ecografii, teste de ovulatie, asteptare si dezamagire. Si peste toate astea, intrebarea obsesiva a celor pe care ii intalneam: “dar tu cand faci un copil?” Ce sa le fi spus? Ca ma doare? Ca nu stiu sa le raspund? Ca m-am saturat sa intre cu bocancii, in chestiunea asta atat de intima si dureroasa? Cum stiti deja, povestea mea e una cu final fericit. Sunt mama a doi copii, insa multe alte femei sufera de infertilitate si se lupta si cu prejudecatile celor din jur. Stiu ca multe dintre voi ati obtinut cu greu o sarcina, altele inca visati sa va strangeti puiul in brate. Va invit sa va spuneti si voi povestea. Ajuta sa stii ca nu esti singura! Sa lasam #PovestileDinNoi sa fie auzite!#LibresseRomania #PovestileDinNoi#sponsored

Publicată de Simona Gherghe pe Miercuri, 5 august 2020

Simona Gherghe a rupt tăcerea, fanii au aplaudat-o

Cum era de așteptat, sute de comentarii a avut postarea cu dezvăluirea pe care Simona Gherghe a făcut-o. ”Felicitări, Simona, ești o mămică fericită, dar nu văd ceva greșit dacă erai întrebată „când faci un copil” și răspundeai ”ne dorim, dar momentan nu se întâmplă! Asta este problema generală a tinerilor de astăzi, cred că din cauza stresului mare si a vieții haotice pe care o trăiesc tinerii!”, ”Eu știu despre ce vorbești, am trecut și eu prin aceeași situație. Am făcut tratamente peste tratamene 12 ani. La 38 de ani, după un FIV, am născut gemeni, un baiat cu ochii albaștri și o fetiță, au azi 13 ani. Sunt soarele meu și mândria mea. Vă îmbrățișez cu drag!”

NU RATA: SIMONA GHERGHE, SEMNAL DE ALARMĂ MAJOR: ”MI-A SPUS UN DOCTOR CĂ…”

”Te înțeleg, 16 ani am trecut prin faze din astea. Dupa 16 ani …tratamente ….am 2 copii, o fetiță si un băiat…mulțumesc lui Dumnezeu că mi i-a dat!”, ”Felicitări, Simona, să-ți trăiască copiii, să fiți fericiți, gura lumii și vântul nu-i poate opri nimeni”, ”Felicitări! Vă admir în tot ce faceți…atât pe plan professional, cât și …familial..! Și eu am așteptat 6 ani până am devenit mămică ..ajunsesem la disperare chiar..la mine a fost cu totul altă poveste….am luat pastile 5 ani, anticoncepționale….cu toate că dna doctor ginecolog m-a încurajat în tot timpul ăsta …îmi spunea să am răbdare că într-un final o să devin mămică….tocmai de aceea nu aș mai sfătui pe nimeni să ia întâi anticoncepționale și după aceea să aștepte ani și ani să devină mămică …sau chiar poate să fie un deznodământ tragic …să nu mai poată avea copii niciodată …finalul meu a fost fericit…sunt mama unui băiat ….acum are 14 ani ..sau dacă totuși vor să ia .. să ia …pastile. ..că se zice că nu sunt chiar atât de puternice ….dar măcar după ce au deja un copil…părerea mea…!Multă sănătate și numai bine!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Simona la postare.