Simona Gherghe s-a căsătorit în secret vara trecută! Nimeni nu a știut până acum: „Mi-e groază de…”

Publicat: 01/11/2018 | 07:55

Simona Gherghe este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală! Drept urmare, nimeni nu a știut că ea și alesul inimii eu, Răzvan Săndulescu, s-au cununat religios vara trecută. Ceremonia a fost una intimă, la care au participat doar familia și prietenii lor apropiați. 

Simona Gherghe a dezvăluit în cel mai nou număr al revistei Viva! că nu s-a dat peste cap să ascundă acest lucru și totuși nimeni nu a știut nimic despre fericitul eveniment. Se pare că totul a pornit de la ziua lui Răzvan Săndulescu, pe 4 iulie. Pentru că voiau să facă o petrecere la piscină, Simona Gherghe și partenerul ei de viață s-au hotărât să împuște doi iepuri dintr-o lovitură, dacă tot și-au invitat familia și toți prietenii.

„Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, cã n-am fãcut niciun efort sã nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxatã.  Oricum, mi-e groazã de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucã sã mãnânce… Cred cã de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca sã evitãm sã fie ceva tradiţional”, a mărturisit Simona Gherghe pentru Viva!. (Citește și Simona Gherghe mai vrea un copil: „Este cea mai frumoasă chestie care ni se putea întâmpla!”)

Simona Gherghe a împlinit 41 de ani

Ieri a fost zi de sărbătoare în familia Simona Gherghe – Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea de la “Acces Direct” împlinește vârsta de 41 de ani și, la scurt timp după ce s-a trezit, ea a transmis un mesaj, însoțit de o poză emoționantă în care apare alături de fiica ei, Ana Georgia.

La ceas aniversar, Simona Gherghe a făcut public pe rețelele de socializare un selfie în care o ține în brațe pe mica ei prințesă. Poza a fost însoțită de un mesaj scurt, dar cuprinzător: “41! 😊”. Susținătorii vedetei și-au dat seama că astăzi este ziua ei de naștere și s-au întrecut în urări care de care mai interesante.

“Perfectă poza! ❤️La mulți ani, Simo! Să rămâi la fel de fericită și sănătoasă! 🤗😘”, “La mulți ani și multă sănătate și fericire alături de cei dragi și tot ce îți dorești să se îndeplinească!!!!! 😘😍❤️”, “La mulți ani,  41!❤️😘😘”, “La mulți ani cu sănătate! Să ai parte de tot ce e mai bun în lume! Te iubim!”,“La mulți ani fericiți și împliniți! Te urmăresc la TV, si întotdeauna am crezut ca ai 30.☺ Să fi sănătoasă! Aniversare fericită alături de cei dragi!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali pe pagina de Instagram a Simonei Gherghe.

 

Citește și...