Simona Gherghe s-a căsătorit în secret vara trecută! Nimeni nu a știut până acum: „Mi-e groază de…”

Publicat: 01/11/2018 | 07:55

Simona Gherghe este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală! Drept urmare, nimeni nu a știut că ea și alesul inimii eu, Răzvan Săndulescu, s-au cununat religios vara trecută. Ceremonia a fost una intimă, la care au participat doar familia și prietenii lor apropiați. 

Simona Gherghe a dezvăluit în cel mai nou număr al revistei Viva! că nu s-a dat peste cap să ascundă acest lucru și totuși nimeni nu a știut nimic despre fericitul eveniment. Se pare că totul a pornit de la ziua lui Răzvan Săndulescu, pe 4 iulie. Pentru că voiau să facă o petrecere la piscină, Simona Gherghe și partenerul ei de viață s-au hotărât să împuște doi iepuri dintr-o lovitură, dacă tot și-au invitat familia și toți prietenii.

„Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, cã n-am fãcut niciun efort sã nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxatã.  Oricum, mi-e groazã de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucã sã mãnânce… Cred cã de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca sã evitãm sã fie ceva tradiţional”, a mărturisit Simona Gherghe pentru Viva!. (Citește și Simona Gherghe mai vrea un copil: „Este cea mai frumoasă chestie care ni se putea întâmpla!”)

Simona Gherghe a împlinit 41 de ani

Ieri a fost zi de sărbătoare în familia Simona Gherghe – Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea de la “Acces Direct” împlinește vârsta de 41 de ani și, la scurt timp după ce s-a trezit, ea a transmis un mesaj, însoțit de o poză emoționantă în care apare alături de fiica ei, Ana Georgia.

La ceas aniversar, Simona Gherghe a făcut public pe rețelele de socializare un selfie în care o ține în brațe pe mica ei prințesă. Poza a fost însoțită de un mesaj scurt, dar cuprinzător: “41! ?”. Susținătorii vedetei și-au dat seama că astăzi este ziua ei de naștere și s-au întrecut în urări care de care mai interesante.

“Perfectă poza! ❤️La mulți ani, Simo! Să rămâi la fel de fericită și sănătoasă! ??”, “La mulți ani și multă sănătate și fericire alături de cei dragi și tot ce îți dorești să se îndeplinească!!!!! ??❤️”, “La mulți ani,  41!❤️??”, “La mulți ani cu sănătate! Să ai parte de tot ce e mai bun în lume! Te iubim!”,“La mulți ani fericiți și împliniți! Te urmăresc la TV, si întotdeauna am crezut ca ai 30.☺ Să fi sănătoasă! Aniversare fericită alături de cei dragi!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali pe pagina de Instagram a Simonei Gherghe.

 

Citește și...