Simona Halep își caută antrenor: ”Este o nouă provocare…”

Publicat: 09/03/2019 | 17:18

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) s-a răzgândit în ceea ce priveşte noul antrenor. Deşi era gata să continue singură, după experienţa ratată cu belgianul Thierry van Cleemput, sportiva din Constanţa a anunţat acum, aflată la Indian Wells, că îşi caută un antrenor cu care să colaboreze pe termen lung.

Românca a anunţat că a demarat căutările pentru cel care să-l înlocuiască pe australianul Darren Cahill. „Caut un antrenor, mă gândesc să iau un antrenor, dar în acest moment nu am niciun nume pe lista. Este o nouă provocare, dar nu îmi este uşor, aşa că voi lua o decizie”, a spus Simona Halep, la Indian Wells. (CITEȘTE ȘI: CU CINE A APĂRUT SIMONA HALEP ÎNTR-UN CLUB DIN BUCUREȘTI, DE DRAGOBETE)

Printre numele vehiculate ca posibile variante s-a numărat şi Sascha Bajin, fostul antrenor al americancei Naomi Osaka, pe care a ajutat-o să câştige două turnee de Mare Şlem. Simona Halep s-a despărţit de Darren Cahill în luna noiembrie a anului 2018. De atunci, aceasta a încercat o colaborare cu belgianul Thierry van Cleemput, dar nu a funcţionat.

Fără antrenor, Simona Halep s-a calificat în turul trei la Indian Wells, competiţie pe care a câştigat-o în 2015, după ce a treut lejer de Barbora Strycova, scor 6-2, 6-4. (VEZI ȘI: 13 DUBLE GREȘELI. SIMONA HALEP, DUPĂ ELIMINAREA DE LA DUBAI: ” MI-AM SIMŢIT CORPUL OBOSIT…”)

Citește și...