Acasă » Trending » Simona Halep s-a plimbat cu iubitul pe șantier, la o săptămână după ce a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. Cum s-a “echipat” marea campioană pentru “ieșire”

Simona Halep s-a plimbat cu iubitul pe șantier, la o săptămână după ce a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. Cum s-a “echipat” marea campioană pentru “ieșire”

De: Daria Popa 08/11/2020 | 23:28

Lumea sportului românesc primea o veste neașteptată în ultima zi a lunii octombrie: Simona Halep a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Pentru că nu avea simptome grave, tenismena a intrat în carantină. Cu toate acestea, recent, CANCAN.RO a întâlnit-o pe sportivă, când a ieșit la „plimbare” alături de Toni Iuruc, pe un șantier. 

UPDATE. Simona Halep a anunțat, luni, că s-a vindecat de COVID-19

„100% recuperată!” Acesta a fost mesajul transmis de Simona Halep pe Twitter, jucătoarea noastră fiind cu zâmbetul pe buze după ce a depășit o perioadă grea, scrie Prosport.

Textul inițial

La o săptămână de când a anunțat că are coronavirus, tenismena a ajuns, alături de iubitul său, Toni Iuruc, pe un șantier unde se află o casă în construcție. Ceea ce ar putea însemna ori că tenismena s-a vindecat și a putut ieși din casă, ori că a „fugit” din carantină – o variantă foarte puțin probabilă – ori că a solicitat efectuarea unui alt test de coronavirus, al cărui rezultat a fost negativ. Cei doi au respectat, însă, toate măsurile impuse de autorități în context epidemiologic și au purtat mască de protecție.

Simona Halep a venit cu bolidul de lux pe un șantier

Potrivit informațiilor DSP, carantinarea la domiciliu se instituie pe o perioadă de 14 zile, pentru persoanele testate pozitiv cu COVID-19, ce prezintă simptome ușoare. De asemenea, dacă persoanele aflate în carantină solicită test COVID-19 înainte de împlinirea celor 14 zile de carantinare, iar acesta are un rezultat negativ, există posibilitatea de a ieși din carantină.

Îmbrăcați lejer, atât Simona Halep, cât și iubitul ei au analizat preț de câteva minute zona în care se afla șantierul, moment în care CANCAN.RO a obținut imaginile exclusive.

Ce spunea antrenorul Simonei Halep, despre starea de sănătate a tenismenei

Imediat după ce s-a aflat că Simona Halep a fost confirmată cu noul coronavirus, antrenorul campioanei de la Wimbledon și Roland Garros, Artemon Apostu-Efremov, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a acesteia. Artemon a mărturisit că Simona Halep este într-o stare de sănătate bună și că speră ca sportiva să se refacă repede.

Simona Halep și Toni Iuruc au mers pe un șantier

De asemenea, antrenorul tenismenei a punctat că nu-și dă seama de unde anume a putut lua campioana coronavirus.

(NU RATA: PRIMA FOTOGRAFIE PUBLICATĂ DE SIMONA HALEP DUPĂ CE S-A INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS)

„Simona e în regulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata”, a declarat Artemon Apostu-Efremov.
Simona Halep și Toni Iuruc, în mașină

„Eu cred că am fost testat de 10-11 ori, poate chiar mai mult, plus testele făcute înainte să plecăm, care sunt obligatorii. WTA a impus acest standard ca atunci când ajungi la turneu să ai un test făcut cu 48-72 de ore înainte. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea”, a mai adăugat Artemon Apostu-Efremov.

Simona Halep a anunțat pe Twitter că a fost testată pozitiv

Vestea că Simona Halep s-a infectat cu noul coronavirus a venit ca un fulger în lumea sportului. Tenismena a fost extrem de atentă, spun apropiații ei, însă inevitabilul s-a întâmplat și a fost confirmată cu COVID-19. Vestea a dat-o chiar ea, pe profilul său de Twitter, acolo unde a și menționat că va trece cu bine peste această încercare și că se simte bine, chiar dacă a contractat virusul din China.

Simona Halep și Toni Iuruc au mers pe un șantier

„Bună, tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru COVID-19! Mă aflu în autoizolare, acasă, și mă recuperez după ce am avut simptome moderate. Acum mă simt bine. Vom trece peste asta împreună!”, a fost mesajul Simonei Halep, care a pus pe jar o lume întreagă.

Unde a fost Simona Halep, cu nici 72 de ore înainte de a fi testată pozitiv

Cu aproximativ 72 de ore înainte de primi vestea, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Simona Halep în traficul din Capitală. La bordul unui Mercedes cu șofer, câștigătoarea turneelor de la Wimbledon și Roland Garros s-a îndreptat către o adresă din București.

(CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT. SIMONA HALEP, ACUZATĂ CĂ A LUAT BANI SĂ SPUNĂ CĂ ARE COVID-19)

Imediat ce a ajuns la destinație, jucătoarea de tenis s-a grăbit să coboare din limuzină. Echipată „corespunzător”, de pandemie, cu masca pe față, Simona s-a îndreptat spre bancheta din spate a Mercedesului, de unde a luat câteva cadouri. Ajutată de șofer, sportiva s-a îndreptat către respectiva adresă. După toate aparențele, Simona era așteptată la o petrecere restrânsă. Pentru că, de regulă, atunci când mergi într-o simplă vizită nu aduci chiar o mulțime de cadouri.
Simona Halep, cu nici 72 de ore înainte de a fi confirmată cu COVID-19
Coincidență sau nu, la scurt timp după această vizită, Simona Halep a anunțat că este diagnosticată cu noul tip de coronavirus și că intră în izolare, așa cum este normal.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...