Simona Halep și viitorul soț, gesturi tandre ca în prima zi. I-am filmat îmbrățișați în parcare și…

Publicat: 22/07/2020 | 23:38

Simona Halep nu este campioană doar la tenis, ci și în iubire! Îndrăgita sportivă se iubește ca în prima zi cu Toni Iuruc și nu se feresc deloc de ochii curioșilor. CANCAN.RO a obținut imagini exclusive cu cei doi, la ceas de seară, tandri, în public, fără nicio reținere. 

Zilele trecute, fotoreporterii CANCAN.RO i-au întâlnit pe Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, în parcarea unui local de fițe din Capitală. Și nu oricum, ci în timp ce își arătau iubirea în public. Iar privirea lui Toni Iuruc spune totul!

(NU RATA: S-A DAT ALARMA ÎN BUCUREȘTI! SIMONA HALEP ȘI-A UITAT LA RESTAURANT CEASUL PERSONALIZAT DE 80.000 €! UN OSPĂTAR L-A GĂSIT ȘI…)

Simona Halep și Toni Iuruc, îmbrățișări ca în filme, în parcare

Cei doi îndrăgostiți au petrecut câteva ceasuri bune la o terasă de fițe din Capitală, unde s-au relaxat, cu câteva zile înainte de turneul de la Palermo, primul după pauza provocată de pandemie la care numărul 2 mondial și-a anunțat prezența. Simona Halep și Toni Iuruc s-au îndreptat apoi către parcare.

Înainte de toate, în văzul tuturor, cei doi s-au îmbrățișat, s-au sărutat și și-au manifestat iubirea în public, spre admirația oamenilor care erau în trecere.

Simona Halep și Toni Iuruc, gesturi tandre în parcare

Fotoreporterii CANCAN.RO au fost și ei pe fază, iar imaginile vorbesc de la sine: Simona Halep este cum nu se poate mai îndrăgostită de cel care urmează să-i devină soț și radiază, la propriu, ca atunci când a reușit să obțină cele mai importante trofee din lumea tenisului.

Îmbrăcată lejer, fără să iasă prea mult în evidență și cu o modestie proverbială, Simona Halep nici nu a remarcat puținele persoane care au trecut pe lângă ea și iubitul său.

(CITEȘTE ȘI: LOGODNICUL SIMONEI HALEP N-ARE ODIHNĂ NICI ÎN PANDEMIE)

Simona Halep și viitorul soț își caută locuință de lux

Dar acesta nu este primul moment în care Simona Halep și Toni Iuruc au demonstrat că sunt extrem de uniți și că lucrurile dintre ei sunt cum nu se poate mai serioase. Nu demult, au fost surprinși de fotoreporterii CANCAN.RO în timp ce își căutau o casă în cea mai bună zonă a Capitalei.

Viitorii soți și-au făcut apariția în zonă la bordul super-bolidului de lux deținut de sportivă, Bentley New Continental GT. Cum este și ea pasionată de caii putere, Simona a fost cea care a condus mașina, iar iubitul ei a ocupat locul din dreapta.

Împreună cu familia, Simona Halep și Toni Iuruc au intrat în unul dintre cele mai noi blocuri, acolo unde, susțin sursele noastre, cei doi au pus ochii pe un superb apartament. Din câte se pare, înainte de a face o nouă investiție, Simona și Toni au dorit să se consulte cu familia.

Simona Halep și Toni Iuruc, viitori miri

Sportiva a spus că își dorește să facă nunta la Constanța, cu toată familia și prietenii aproape.

“Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Nu aș vrea să visez la ceva și să nu reușesc să fac să devină realitate, dar mi-aș dori să am aproape cât de mulți oameni din familie și dintre prieteni alături de mine”, a mărturisit Simona Halep, conform Tennis World Italia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.