ȘOC TOTAL! Garbine Muguruza și Stan Wawrinka sunt într-o relație!

Publicat: 18/07/2020 | 14:37
ȘOC TOTAL! Garbine Muguruza și Stan Wawrinka sunt într-o relație!

Mare surpriză în tenisul mondial! Se pare că iberica Garbine Muguruza și elvețianul Stan Wawrinka sunt un cuplu, de câteva săptămâni. Cei doi au început să petreacă tot mai mult timp acasă la Wawrinka și au postat împreună poze și clipuri pe Instagram.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Stan Wawrinka (35 de ani) s-a despărțit în luna mai 2019 de croata Donna Vekic și nu a stat multă vreme singur. Cotidianul portughez „Record” anunță că elvețianul s-a cuplat cu Garbine Muguruza (26 de ani), fosta lidera mondială în clasamentul WTA. Cei doi se relaxează în această perioadă la Geneva, acasă la Stan și nu au făcut un secret din acest lucru. Ambii au postat poze și clipuri împreună pe Instagram, provocând deliciu în rândul fanilor.

Wawrinka a câștigat 3 titluri de Grand Slam în carieră sa: Australian Open, Roland Garros și US Open, în timp ce, Muguruza s-a impus la Roland Garros și Wimbledon, dar spre deosebire de elvețian, a ocupat și prima treaptă în tenisul profesionist. „Stan the man” a început să se întâlnescă cu Donna Vekic din 2015, iar în mai 2019 cei doi și-au spus adio. Este de notorietate scandalul dintre Wawrinka și Nick Kyrgios, australianul făcând o serie de comentarii răutăcioase la adresa elvetianului, privind relația dintre Vekic și compatriotul său, Thanasi Kokkinakis.