Home » Exclusiv » Socrul Andreei Bălan, condamnat la închisoare pentru că și-a hăcuit amanta cu 25 de lovituri de cuțit!

Socrul Andreei Bălan, condamnat la închisoare pentru că și-a hăcuit amanta cu 25 de lovituri de cuțit!

De: Larisa Ciută 21/12/2019 | 22:03

Soțul celebrei cântărețe Andreea Bălan a reușit să depășească momente înfiorătoare de care a avut parte în familie. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie, în premieră, un subiect extrem de sensibil pentru actorul George Burcea. Ioan Burcea, tatăl său, a făcut pușcărie, după ce și-a omorât cu brutalitate concubina. (CITEȘTE ȘI: SOCRUL ANDREEI BĂLAN A SĂRIT CU UN CUȚIT LA SOȚUL VEDETEI)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a publicat o serie de întâmplări terifiante din viața actorului George Burcea. Totul a pornit de la mărturisirea soțului Andreei Bălan despre viața tumultuoasă și plină de bătăi pe care mama sa a avut-o alături de tatăl lui. Femeia a fost, după cum am arătat într-un articol anterior, tăiată cu cuțitul și a abia a scăpat cu viață.

George Burcea a depășit cu brio momentele grele din viață (Foto: Facebook)

„S-a enervat, s-a dus și a omorât-o”

Reporterii CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au intrat pe firul poveștii și au descoperit noi amănunte șocante. Ioan Burcea și-a omorât concubina cu 25 de lovituri de cuțit, într-un acces de furie. Actorul George Burcea avea trei săptămâni de viață când nenorocirea a avut loc. După crima comisă, bărbatul a fost arestat și a intrat la închisoare.

„Crima a avut loc în 1988. El a fost arestat atunci. A fost o întreagă tragedie. Mama lui George a plecat de acasă cu cei patru copii. L-au părăsit chiar după moartea tatălui lui Ioan. El devenise violent și nu se mai putea sta cu el. Ea oricum fusese bătută rău, i-a crestat capul cu cuțitul, a trecut prin niște orori îngrozitoare. Ioan avea o amantă care, din câte știm, îl părăsise și ea. Atunci s-a enervat, s-a dus și a omorât-o „, au declarat surse apropiate familiei, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Ioan Burcea a intrat la închisoare, și-a ispășit pedeapsa, iar în prezent se află în libertate. Bărbatul a divorțat de mama lui George imediat după ce a intrat la închisoare, cu condiția să rămână la el doi dintre cei patru copii. Astfel, George Burcea și sora cea mare au rămas la mamă, iar ceilalți doi frați, o fată și un băiat, la tată. Cei din urmă au fost îngrijiți de bunica paternă până la ieșirea bărbatului din închisoare. (VEZI ȘI: SOȚUL ANDREEI BĂLAN VORBEȘTE DESPRE TRAUMELE DIN COPILĂRIE)

„Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a aflat în exclusivitate că, în urmă cu câteva luni, George Burcea și tatăl său, Ioan Burcea, s-au întâlnit, în ideea că bărbatul, poate, și-a schimbat comportamentul peste ani și regretă ce a făcut în trecut. Sursele noastre ne-au relatat că tatăl artistului s-a enervat în urma unor observații făcute de fiul său și a scos un cuțit cu care a vrut să-l omoare.

Soțul Andreei Bălan a reacționat la timp: s-a apărat și a reușit să fugă, scăpând cu viață din situația neprevăzută. O rudă apropiată a familiei, care a dorit să-și păstreze anonimatul, ne-a dat detalii incredibile despre relația dintre George Burcea și tatăl său. (NU RATA: INCREDIBIL! CÂȚI ANI AVEA ANDREEA BĂLAN CÂND ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA)

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie. Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!”, a declarat ruda lui George Burcea, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Mama lui George Burcea, tăiată cu cuțitul

„Ei, ca familie, au fost o familie în care au îndurat multe. Și George, și ceilalți  trei frați ai lui, și mama lui. A fost cumplit pentru ei. Știu că pe mama lui George a și tăiat-o cu cuțitul în timpul căsătoriei. Ea a ajuns de urgență la spital, era să moară. Au trecut prin multe. Băiatul ăsta este pâinea lui Dumnezeu, nu îl moștenește. Nu și-a lăsat familia. Este un copil modest, a fost lângă mama lui mereu. Credeți-mă, nimeni nu ar fi rezistat lângă un asemenea om.

Mama lui George și Ioan au divorțat până la urmă, dar demult. Ei au mult timp de când nu mai sunt împreună, George și sora lui au fost crescuți de mamă, care i-a format ce sunt astăzi. După tot ce a pătimit, femeia s-a îmbolnăvit, a fost rău. Acum e mai bine, dar nu poți uita așa ceva. Să te ferească Dumnezeu”, a mai spus sursa citată, în exclsuivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

„Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră”

Andreea Bălan și soțul ei, la gala Elle

George Burcea va lansa, în 2020, un roman despre violența domestică, inspirat din viața familiei sale, în special din ororile la care a fost supusă mama lui, pe care o consideră o adevărată eroină.

„Voi ieși cu o carte, un roman pe care îl scriu acum. O poveste adevărată despre violența domestică. Un subiect inspirat din viața mamei mele. Am câteva campanii de informare în ceea ce privește violența domestică, pe care doresc să le desfășor, după care îmi doresc să vin și cu un film, să văd dacă e serial sau este un film artistic, tot despre violența domestică.

Este un subiect care m-a marcat, un subiect care interesează și o poveste care cred eu că poate să inspire lumea. Am depăsit ceea ce s-a întâmplat, fiind puternic, mergând mai departe și dorind mereu să-mi depășesc condiția. Am ajutat-o pe mama mea și încerc să fiu mereu lângă ea pentru a-i ține energia sus. Povestea mamei poate să inspire poveștile altor mii și milioane de femei, atât din România, cât și din afară. Aș vrea ca și femeile, dar și bărbații, să vadă că se poate trece peste orice atâta timp cât mintea îți este puternică.

Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulți ani, s-au despărțit în urmă cu ceva timp.

Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să lupt pentru viața mea, să devin un om mai bun și să realizez ceva cu viața mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea.

Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine”, a declarat George Burcea, pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România(NU RATA: CÂȚI BANI AU STRÂNS ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA LA NUNTĂ. CÂT AU PUS INVITAȚII ÎN PLIC)

La un pas să-și piardă soția

Actorul George Burcea a mai trecut printr-o dramă, după ce soția lui, Andreea Bălan, a fost la un pas de moarte în timpul nașterii celei de-a doua fetițe a cuplului. Cântăreața a fost salvată ca prin minune de medicii de la Sanador, cel mai performant spital privat din România, după ce a primit diagnosticul de embolie cu lichid amniotic (ELA). O complicaţie foarte gravă a sarcinii, caracterizată prin dispnee, dureri toracice, edem pulmonar, şoc, coagulare intravasculară diseminată (CID) şi frecvent deces matern şi/sau fetal.

Se presupune că ELA s-ar datora trecerii de lichid amniotic în circulaţia maternă. Rata de mortalitate maternă este de 61 – 86%; sechelaritatea neurologică: 85% la supravieţuitoare; supravieţuirea neonatală: 70%.

Actor la Teatrul Național

George Burcea este actor la Teatrul Național, unde joacă în piesa Biloxi Blues, unul dintre cele mai răsunătoare succese de public de pe Broadway. George are apariții în diferite reclame televizate și are la activ două volume de poezii, „Simplu” și  „Un strop de culoare”(VEZI AICI: IMAGINI EXCLUSIVE | ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA S-AU CĂSĂTORIT! INVITAȚI-SURPRIZĂ LA EVENIMENTUL TOAMNEI ÎN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Ce li s-a întâmplat unor bucureşteni după ce s-au dus în zona etnicilor maghiari!
Ce li s-a întâmplat unor bucureşteni după ce s-au dus în zona etnicilor maghiari! "Ne-am...
FOTO. Cum arată, de fapt, silueta Iuliei Albu la 41 de ani!
FOTO. Cum arată, de fapt, silueta Iuliei Albu la 41 de ani!
Top 7 SUV-uri ieftine pe care le poți cumpăra chiar acum
Top 7 SUV-uri ieftine pe care le poți cumpăra chiar acum
Victoria Beckham, în conflict cu nora? Fanii au observat că Nicola Peltz o copiază pe soacra ei
Victoria Beckham, în conflict cu nora? Fanii au observat că Nicola Peltz o copiază pe...
10 variante de ibuprofen natural. Au efecte antiinflamatoare uimitoare
10 variante de ibuprofen natural. Au efecte antiinflamatoare uimitoare
PUTIN, pregătit să apese BUTONUL NUCLEAR! Ce nu știu OAMENII de rând despre...
PUTIN, pregătit să apese BUTONUL NUCLEAR! Ce nu știu OAMENII de rând despre...
ȘTIE UNDE este fata! Este anunțul momentului în dosarul Caracal. Avocatul familiei MELENCU a spus tot
ȘTIE UNDE este fata! Este anunțul momentului în dosarul Caracal. Avocatul familiei MELENCU a spus...
Bebeto a ajuns la spital, primele IMAGINI! Protecţia Copilului a fost acasă la Prodanca după bătaia cu Reghe
Bebeto a ajuns la spital, primele IMAGINI! Protecţia Copilului a fost acasă la Prodanca după...
Bancul zilei: Nevasta mi-a propus o partidă de sex în 3 cu oricare dintre prietenele ei!
Bancul zilei: Nevasta mi-a propus o partidă de sex în 3 cu oricare dintre prietenele...
Imaginea care nu mai lasă loc de interpretări. Ce este între Jador și Andreea Bostănică?! Chiar ea a făcut publică imaginea
Imaginea care nu mai lasă loc de interpretări. Ce este între Jador și Andreea Bostănică?!...
A vrut să se dea în leagăn, iar ce a urmat e bizar. Sfidează legile fizicii!
A vrut să se dea în leagăn, iar ce a urmat e bizar. Sfidează legile...
Rareş Bogdan:
Rareş Bogdan: "De 11 ani, două ţări europene pe care românii le tratează cu respect...
Adevărul despre Visarion Alexa! CE I-A FĂCUT părintele unei femei în vârstă. Nimeni nu ar fi crezut așa ceva
Adevărul despre Visarion Alexa! CE I-A FĂCUT părintele unei femei în vârstă. Nimeni nu ar...
Traian Băsescu, turnat de Adrian Năstase. „Bombonel” a spus tot
Traian Băsescu, turnat de Adrian Năstase. „Bombonel” a spus tot
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Ce salariu are o bonă în România. Cât câștigă pe lună pentru un program part-time
Ce salariu are o bonă în România. Cât câștigă pe lună pentru un program part-time
Exclusiv! Maria a aflat de schimbul de mesaje dintre George și Xenia. Cum a reacționat când a văzut ce și-au scris cei doi: "Eu sunt aici cu el, nu ea!"
Exclusiv! Maria a aflat de schimbul de mesaje dintre George și Xenia. Cum a reacționat...
Coadă kilometrică de oameni la parastasul Ionelei Prodan! Oamenii s-au îngrămădit la pomana organizată de Anamaria Prodan
Coadă kilometrică de oameni la parastasul Ionelei Prodan! Oamenii s-au îngrămădit la pomana organizată de...
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Românii, lăsați fără case? Ce se întâmplă dacă nu plătesc facturile la curent
Românii, lăsați fără case? Ce se întâmplă dacă nu plătesc facturile la curent
Robotul aspirator smart revine în oferta Lidl. Preț, caracteristici și disponibilitate
Robotul aspirator smart revine în oferta Lidl. Preț, caracteristici și disponibilitate