Acasă » Exclusiv » Socrul Andreei Bălan: ”Mi-ar părea rău să se despartă! Ar fi păcat de copii!” + ”George era cam agitat! Se comporta ciudat…”

Socrul Andreei Bălan: ”Mi-ar părea rău să se despartă! Ar fi păcat de copii!” + ”George era cam agitat! Se comporta ciudat…”

De: I.D. 01/03/2020 | 23:02
Zilele căsniciei dintre Andreea Bălan și George Burcea par numărate, scriu ziarele, iar divorțul e nelipsit din titlurile acestora. Au apărut și motivele, destul de întemeiate. Scandaluri în casă și consum de droguri par a fi cele mai grave lucruri. Tatăl lui George, Nelu Burcea, a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, lucruri halucinante despre fiul său. Acesta avea o bănuială că George ar fi picat în patima drogurilor. Iar, după scandalul de la începutul anului, George ar fi mers acasă la tatăl lui, unde a petrecut câteva ore stând în mașină. 
Pe vlog, păreau cuplul perfect! O familie fericită care nu părea să ducă lipsă de ceva. Realitatea însă e desprinsă dintr-un coșmar. Când credea că și-a găsit adevarata fericire după eșecul relației cu Keo, în care infidelitățile și-au pus amprenta, Andreea Bălan se confruntă acum cu probleme mult mai grave.
Soțul ei, actorul George Burcea traversează o perioadă mai mult decât zbuciumată. Mai întâi campania împotriva violenței în familie din care s-a iscat un scandal monstru cu tatăl lui, apoi și scandalul din căminul Andreei Bălan. Din acest motiv, George a fost chemat la secția de poliție să dea declarații, acolo unde oamenii legii au simțit că actorul joacă un teatru nefiresc. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL ANDREEI BĂLAN A LIPSIT O NOAPTE ÎNTREAGĂ DE ACASĂ! FĂRĂ EXPLICAȚII… + CU CINE S-A ANTURAT GEORGE BURCEA?!)

„Ceva, ceva bănuiam și eu

George Burcea și-a luat lucrurile din casa în care a locuit cu soția sa
După ce a părăsit secția de poliție, a fost tras pe dreapta de un echipaj de la rutieră care l-a și testat cu aparatul de depistat droguri. Acesta a ieșit pozitiv în cazul cocainei. Par să fie probleme majore în căsnicia zdruncinată a Andreei Bălan și despre care se tot spune că divorțul este iminent. Nelu Burcea, tatăl lui George, spune că a sesizat un comportament anormal la fiul lui, la o înmormântare… acolo unde s-a lăsat și cu scandal.
”Când a băut atunci, el era deja agitat până să înceapă să bea. Eu am bănuit. N-am nicio probă, dar bănuiam că ceva nu e în regulă. Ceva, ceva bănuiam și eu. Din comportamentul lui, inclusiv când apărea și pe la televizor, mi se părea suspect, parcă avea privirea aia de speriat. Vă dați seama, el poate să ajungă la un dosar penal fără discuții. Pentru că nu e la consum de iarbă, e la consum de cocaină. Cocaina, heroina… sunt cam nașpa pentru el”, a declarat Nelu Burcea pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Lui Nelu Burcea îi pare rău de situația în care s-a ajuns

Socrul Andreei Bălan susține că îi pare rău de situația în care s-a ajuns, mai ales pentru cele două nepoțele. (VEZI ȘI: CU CÂT SE ”VÂND” VEDETELE PE INSTA, FB ȘI YOUTUBE?!)
”Nu pot să-i dau eu sfaturi Andreei. Eu o apreciez ca femeie, nu ne-am cunoscut, nu ne-am întâlnit să discutăm. Pe mine mă doare chestia asta, sincer, câte mi-a făcut el mie, sincer mă doare. Câte ar face el, câte mi-a făcut, ați văzut cum m-a făcut în presă, în toate felurile. Din criminal, nemernic, pușcăriaș… dar vedeți, Dumnezeu nu doarme. Sincer să vă spun, eu nu mă gândesc nici la el, nici la ea. Sunt oameni în toată firea, mă gândesc la copilașii ăia. Că, să mă ierte Dumnezeu, ce vină au ei?”, a mai spus socrul Andreei Bălan.
Nelu Burcea mai face o serie de declarații halucinante despre fiul lui. După scandalul mediatic în care George își acuza tatăl că și-a omorât amanta, iar pe mama lui a bătut-o în repetate rânduri, actorul ar fi mers la locuința acestuia, unde ar fi zăbovit ore întregi. (CITEȘTE ȘI: DIVORȚUL DINTRE ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA, PREZIS DE CARMEN HARRA ÎNCĂ DIN 2016)

”Pe 7 februarie a venit la mine în zona în care locuiesc. Nu m-a sunat. A stat vreo două ore și ceva în mașină, pe stradă. Fuma țigară după țigară și mă sună un vecin: «Fiul tău e pe stradă. Dacă-l vezi ce față are, fiică-mea când a vorbit cu el s-a speriat de el». Probabil și atunci, omul mi-a zis pe față, probabil era luat. A stat în mașină două ore și ceva, cu motorul pornit. După două ore, mă sună iar vecinul: «Vezi că fiul tău s-a dus vreo 50 metri mai încolo. Și acolo stă cu farurile aprinse și motorul pornit». Și a mai stat și acolo vreo două ore”, a mai spus Nelu Burcea.

Să fie clar pentru toată lumea, nu eu l-am abandonat

Nelu Burcea nu-i dorește divorțul fiului său, dar speră să se întâmple în cazul lui. După zeci de ani, e la un pas să divorțeze de mama lui George. Mamă pe care o acuză acum că a fugit din casă cu cei patru copii, lăsându-l cu apartamentul gol iar hainele i le-a tăiat cu cuțitul.

”Să fie clar pentru toată lumea, nu eu l-am abandonat. O femeie, cu patru copii… să pleci tu cu atâtea bagaje. Cu tot ce mi-a luat din casă că nu mai aveam nici cearșafuri pe pat, nu mai aveam nimic. O parte din haine mi le-a luat, cealaltă parte mi le-a tăiat cu cuțitul în două. Erau grămadă în mijlocul casei. De ce nu le-a rupt pe ale ei că eu îi cumpăram haine de la Casa Venus. Îmi pare rău, nu prea își permitea oricine pe timpul ăla să ia de acolo”, a mai mărturisit tatăl lui George Burcea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...