Home » Exclusiv » Socrul milionarului de la Loto a murit în condiții suspecte?! ”Am cerut deshumarea!”

Socrul milionarului de la Loto a murit în condiții suspecte?! ”Am cerut deshumarea!”

De: Cristian Blanuta 31/03/2021 | 23:34

Ionica Cuclea, fosta soție a celui care acum 14 ani dădea lovitura la loto, câștigând peste 10 milioane de euro, traversează o perioadă grea a vieții. Tatăl ei a fost răpus de COVID-19, iar femeia acuză de neglijență spitalul în care părintele i-a fost internat. A adunat mai multe argumente în acest sens, iar CANCAN.RO vi le prezintă, în exclusivitate.

Ionica Cuclea nu mai are somn de mai bine de două săptămâni! Tatăl ei a plecat în lumea celor drepți, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, a ajuns la spital, iar acolo a fost capătul de drum. Femeia a avut, de la început, mari semne de întrebare privind moartea lui Aurel Cuclea. Apoi, a început să ”sape”, a vorbit cu pacienți foști colegi de salon al tatălui ei, cu asistente. Și a ajuns la concluzia că acolo s-ar fi întâmplat ceva necurat.

Ionica Cuclea: ”Tata a murit subit!”

Povestea tristă începe în prima parte a lunii martie, atunci când tatăl Ionicăi a ajuns la spital, fiind bolnav de COVID. ”Tatăl meu a fost internat pe 10 martie în spitalul din Turnu-Măgurele cu o formă ușoară de COVID. Nu a fost nici un moment la ATI, nefiind necesar: a avut nevoie de oxigen, având saturație 87 la sută și tratament în salon. Următoarele două zile a fost din ce în ce mai bine, chiar tata mi-a confirmat asta și nu numai el.

Asistentele, medicii și martorii, bolnavi internați în spital. Vă spun că am vorbit cu el permanent, inclusiv în acea seara, și era bine. Chiar am apelul cu el salvat în telefon”, este partea mărturisirii care nu prevestește nenorocirea. (CITEȘTE ȘI: CUM AU AJUNS O ASISTENTĂ ȘI COPILUL EI ÎNTRE BOLNAVII DE COVID-19)

Ionica Cuclea crede că tatăl ei a murit din cauza neglijenței din spitalul unde era internat cu COVID

Femeia continuă însă vocea îi e ușor tremurată. ”Dar sâmbătă dimineața a murit subit! Așa se pare. A murit din cauza neglijenței și ciudat e că martorii spun că nu i s-a acordat primul ajutor! Personalul medical ar fi intrat în salon ultima dată vineri, în jurul orei 23:00, și toată noaptea nu a mai trecut pe acolo, a revenit la șase dimineața, Înainte să se schimbe tura. Asta deși protocolul spune că trebuie să vină la pacienți din două în două ore”, spune Ionica Cuclea.

”Înainte să moară, i-au oprit aparatul de oxigen!”

Fosta soție a milonarului de la loto aduce ca argument ceea ce un martor i-ar fi povestit. Un martor care, de fapt, era pacient în același salon cu tatăl ei. ”Martorul care i-a fost coleg de salon spune că a mers peste noapte la ușa asistentelor de două ori, dar nu au răspuns. A mai spus că seara, înainte să moară, nu i-au administrat tratament complet, că au oprit aparatul de oxigen de lângă el și că nu a mai venit nimeni până dimineata la ei, lucru, de altfel, confirmat si de asistente.

Iar la 6 dimineața, colegul lui de cameră, martorul, a fost mutat din salonul în care era cu tata în salonul vecin … Cică au rămas în salon cu tata și cadrele medicale și că tata a fost coerent, ba chiar a întrebat speriat unde și de ce pleacă vecinul lui de salon … Au petrecut acolo cu ușa închisă aproape două ore, timp în care a fost declarat mort. Martorul meu și ceilalți pacienți se întrebau de ce nu l-au dus la reanimare dacă era rău și cred că a murit cu zile”, a continuat Ionica Cuclea. (NU RATA: FAMILIA UNEI PACIENTE CARE A MURIT ÎN SPITALUL JUDEȚEAN CONSTANȚA FACE ACUZAȚII GRAVE: ”ÎI ARUNCAU MÂNCAREA PE JOS”)

Mai mult, femeia zice că spusele martorului sunt întărite și de medicul care în acea zi tristă a fost de gardă. ”Și tot ce spune omul ăsta e confirmat de medicul care a fost de gardă, că ultima dată a fost la el la ora 23, că la 6 dimineața era viu, că nu poate să spună de ce s-a dus așa repede… Dar că e cert că acela e un spital marginal, nedotat și că era de așteptat să se întâmple asta … E strigător la cer… Practic, cumva mă învinuiește pe mine că l-am dus acolo și era de așteptat să moară”, a dezvăluit Ionica.

Ionela a făcut plângere penală la procuratură, dar nu a primit, deocamdată, niciun răspuns

A făcut plângere penală, cere deshumarea tatălui

Ea consideră că moartea părintelui este una suspectă, acuză de neglijență, iar în acest sens a făcut două cereri, către spitalul unde s-a întâmplat nenorocirea și către procuratură. A cerut eliberarea fișei medicale a pacientului și deshumarea lui. ”Considerând că moartea tatălui meu a fost suspectă, am solicitat fișa medicală a lui, analizele, tratamentul, ecografiile la plămâni și un răspuns oficial privind moartea lui… Evident că nu am primit nimic si asta îmi adâncește și mai tare suspiciunea”, a declarat Ionela Cuclea, pentru CANCAN.RO. Cererea a fost adresată către spitalul unde tatăl ei avea să își găsească sfârșitul. (AFLĂ AICI: ASISTENTA ȘI BĂIEȚELUL EI AU SCĂPAT DIN FOCARUL DE LA SUCEAVA ȘI AȘTEAPTĂ O MINUNE, LA IZOLARE)

”A fost depusă o plângere penală încă din data de 18 martie, în care eu cer să se facă deshumarea victimei, deoarece familia consideră că moartea a fost suspectă. Cu toate acestea, cererea nu a fost preluată nici astăzi”, spune femeia. Iar răspunsul venit de la Spitalul Municipal din Turnu Măgurele, unde tatăl ei s-a stins, sună așa: ”Am analizat cererea dumneavoastră de eliberare date medicale pacient și suntem în masură să vă comunicăm următoarele:

Pacientul la care faceți referire în cadrul solicitarii dumneavoastră a beneficiat de servicii medicale din partea unității sanitare fără ca la fișa medicală să existe vreo solicitare sau declarație expresă prin care să fim autorizați să transmitem informațiile solicitate.

Activitatea subscrisei, în calitate de unitate sanitară, este subordonată în mod expres și imperativ prevederilor art.21 din Legea nr.46/2003, cu modificările și completările ulterioare, care interzic cu desăvârșire accesul oricărei entități la documentele medicale aflate în păstrarea subscrisei, interdicția păstrându-se chiar și după decesul acesteia.

Art. 22 din Legea nr. 46/2003, cu modificările și completările ulterioare, nu este aplicabil în cauză întrucât lipsește consimțământul explicit al pacientului.

Față de toate aceste motive, suntem puși în situația de a nu putea da curs cererii dumneavoastră privind eliberarea de documente medicale pacient Cuclea Aurel.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
Violată şi bătută de două ori în doar câteva ore. O refugiată ucraineană, clipe de COŞMAR în locul de cazare
Violată şi bătută de două ori în doar câteva ore. O refugiată ucraineană, clipe de...
FOTO. Ileana Lazariuc, perfectă în costum de baie! Cum arată fosta iubită a lui Ion Ion Țiriac
FOTO. Ileana Lazariuc, perfectă în costum de baie! Cum arată fosta iubită a lui Ion...
Cel mai vândut SUV din lume. Un model de familie ce poate fi cumpărat și în România
Cel mai vândut SUV din lume. Un model de familie ce poate fi cumpărat și...
Operație revoluționară în România: O pacientă cu cancer, salvată, cu intervenție minim invazivă
Operație revoluționară în România: O pacientă cu cancer, salvată, cu intervenție minim invazivă
Alimentul care scade temperatura corporală. 10 mâncăruri pentru caniculă
Alimentul care scade temperatura corporală. 10 mâncăruri pentru caniculă
Pământul se ÎNDEPĂRTEAZĂ de Soare?! Ce se va întâmpla cu OMENIREA dacă...
Pământul se ÎNDEPĂRTEAZĂ de Soare?! Ce se va întâmpla cu OMENIREA dacă...
LE TAIE PENSIILE! Anunțul momentului pentru acești români: Începem să ne punem de acord
LE TAIE PENSIILE! Anunțul momentului pentru acești români: Începem să ne punem de acord
O adolescentă de 17 ani a reușit să supraviețuiască atacului unui rechin. „Am început să-l lovesc în față, i-am băgat degetele în ochi, dar m-a mușcat de mână”
O adolescentă de 17 ani a reușit să supraviețuiască atacului unui rechin. „Am început să-l...
BANCUL ZILEI: Un tip își spiona vecinul când făcea dragoste cu nevasta: “Îți fac cadou un binoclu”
BANCUL ZILEI: Un tip își spiona vecinul când făcea dragoste cu nevasta: “Îți fac cadou...
Ce simte un om când e mușcat de rechin?
Ce simte un om când e mușcat de rechin? "Nu-ți mai simți deloc corpul"
A golit dulapul soției moarte, iar obiectul ascuns găsit l-a mâniat: „Nu mă lăsa să umblu prin lucrurile ei”
A golit dulapul soției moarte, iar obiectul ascuns găsit l-a mâniat: „Nu mă lăsa să...
Locuinţele din noroi, soluţia recomandată de arhitecţi pentru a face faţă zilelor toride de vară
Locuinţele din noroi, soluţia recomandată de arhitecţi pentru a face faţă zilelor toride de vară
Vestea serii despre SIMONA HALEP! Anunțul făcut chiar de Ion Țiriac
Vestea serii despre SIMONA HALEP! Anunțul făcut chiar de Ion Țiriac
Sorin Oprescu fierbe în Grecia. Numărătoarea inversă a început. Când va fi extrădat
Sorin Oprescu fierbe în Grecia. Numărătoarea inversă a început. Când va fi extrădat
S-a „iubit” cu Elvis și Marlon Brando, dar ceva a șocat-o. Din divă a devenit călugăriță!
S-a „iubit” cu Elvis și Marlon Brando, dar ceva a șocat-o. Din divă a devenit...
Răsturnare de situație în cazul rechinului alungat cu mopul, în Turcia. Prima reacție a autorităților
Răsturnare de situație în cazul rechinului alungat cu mopul, în Turcia. Prima reacție a autorităților
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la masă!
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la...
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul a fost filmat și postat pe net
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul...
Incredibil! Ce a putut să spună Ion Ţiriac despre David Popovici!
Incredibil! Ce a putut să spună Ion Ţiriac despre David Popovici!
Cum au încercat autoritățile să ascundă adevărul despre moartea româncei atacată de rechin
Cum au încercat autoritățile să ascundă adevărul despre moartea româncei atacată de rechin
Imagini în premieră! Ea este femeia care i-a răvășit inima lui Botezatu
Imagini în premieră! Ea este femeia care i-a răvășit inima lui Botezatu
Ireal! Câți lei costă 1 litru de motorină în Bulgaria. Un turist român a făcut poza aceasta într-o benzinărie
Ireal! Câți lei costă 1 litru de motorină în Bulgaria. Un turist român a făcut...
5 electronice disponibile la ofertă acum la Carrefour. Laptop redus cu 600 de lei
5 electronice disponibile la ofertă acum la Carrefour. Laptop redus cu 600 de lei