Şoferul drogat care a produs accidentul în care a murit Gabi Rîpan are nevoie de ajutor. Prietenii săi fac un apel disperat

Publicat: 22/01/2019 | 14:20

Gabi Rîpan, o tânără de 20 de ani, studentă la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), a murit, duminică noaptea, într-un accident de circulaţie la intrare în Cluj-Napoca. La volanul maşinii se afla prietenul ei. La spital, s-a stabilit că Ştefan Tudor Cârje a consumat substanţe psihoactive, informează Monitorul de Cluj.

În urma impactului, tânărul a fost proiectat zeci de metri din maşină, fiind găsit în curtea unui târg auto din apropiere. Un echipaj medical l-a transportat pe tânăr la Spitalul Judeţean Cluj, acolo unde medicii au fost nevoiţi să îi amputeze un picior pentru a-i salva viaţa. Acesta este internat la Clinica Chirurgie 1 a spitalului, fiind în continuare în stare foarte gravă.

“Cine vrea şi poate să doneze sânge pentru Cârje Ştefan Tudor, grupa A2 pozitiv sau 0, o poate face pe strada Nicolae Bălcescu, nr 18, între orele 7:30 – 13:00 şi să spună că vrea să doneze pentru pacientul respectiv!”, este unul din mesajele care circulă, printre prietenii şi apropiaţii băiatului, pe reţelele de socializare.

Apel disperat fîcut de prietenii șoferului Cârje Ştefan Tudor

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE, IMAGINI ZGUDUITOARE! VIDEO REALIZAT LA DOAR CATEVA MINUTE DUPA ACCIDENTUL ÎN CARE A MURIT GABRIELA RÎPAN: „AJUTOOR! AJUTOOR!”

Citește și...